Luk

FCK-profil hjælper Djiby Fall: Han er min bror

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Den tidligere OB- og Randers-profil Djiby Fall genoptræner i København efter en operation, og den 34-årige vil ikke udelukke, at karrieren fortsætter, når han er klar igen.

34-årige Djiby Fall spillede sin seneste officielle kamp, da han blev indskiftet for Hobro i et 2-5-nederlag mod FC Midtjylland i september 2018.

Den tidligere Randers- og OB-profil havde i det hele taget et skuffende ophold i Hobro, hvor han nåede at bidrage med otte kampe og ingen scoringer.

Fall havde forinden ellers haft et godt ophold i den amerikanske USL hos Cincinnati FC, og angriberen vil da hellere ikke helt afskrive karrieren endnu.

Han er dog lige nu på vej tilbage efter en operation i anklen, og genoptræningen foregår i København.

- Jeg ved ikke, om jeg fortsætter eller ej. Jeg har ikke besluttet noget endnu. Jeg fokuserer på at få min ankel helt i orden og lytter til min krop. Vi må se, siger Fall til bold.dk og fortsætter:

- Jeg var egentligt taget til Dubai for at lave en aftale med en klub, men så blev jeg skadet i anklen, og derfor blev det ikke til noget alligevel.

- Jeg tog til Danmark i starten af januar for at blive opereret og siden genoptræne. Og jeg er her stadig, for lige nu kan jeg jo alligevel ikke rigtigt tage nogen steder hen.

Dame N'Doye hjælper

FC Københavns senegalesiske profil Dame N’Doye hjælper landsmanden og vennen, der er meget taknemmelig.

- Jeg bor hos N’Doye, for han insisterede på, at jeg ikke skulle være andre steder end hos ham, siger Fall med et grin og tilføjer:

- Han er min bror. Han tager sig af mig, og jeg har ikke andet end respekt og taknemmelighed over for ham.

- Han har sørget for, at jeg kan bruge nogle af faciliteterne i FC København, og det er jeg meget, meget glad for. De er utrolig flinke i klubben, og jeg er meget taknemmelig over for, at de lader mig genoptræne hos dem.

Mens Fall ikke fandt vej til netmaskerne som Hobro-spiller, lavede han til gengæld 26 mål i 74 kampe som Randers-spiller og 28 mål i 55 kampe som OB-spiller.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Mikael Blond
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober