Luk

FCK-profil om uro: Pinligt hvis vi brokker os

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Hvis spillere er blevet påvirkede af virakken efter Ståle Solbakkens interview, er de bare ikke professionelle nok, lyder det fra en kontant Nicolai Boilesen.

Jess Thorup fortalte efter mandagens 1-2-nederlag til Randers, at interviewet med Ståle Solbakken var blevet en del omtalt blandt spillerne og folkene på FC Københavns træningsanlæg.

Spørger man forsvarsprofilen Nicolai Boilesen, er han dog personligt ikke blevet påvirket af det, og det håber han ikke, at andre i FCK er.

- Hvis nogen er blevet påvirkede, er de bare ikke professionelle nok. Det er en del af det at være professionel fodboldspiller, siger Nicolai Boilesen og tilføjer:

- Jeg har i hvert fald ikke oplevet i min karriere, at tingene bare går smooth i den klub, man er i, og jeg tror ikke, der er ret mange spillere, der kan sige sig fri for at have oplevet, at der er rumsteren, trænerfyringer, bestyrelsesting og alt det her. Det er en del af gamet.

- Lige nu er der et corona-helvede, der ødelagt hele verdenen på rigtig mange punkter, så hvis vi brokker os over, at der sker en enkelt ting eller to i vores dagligdag, så vil det være pinligt, siger Boilesen.

Nicolai Boilesen spillede hele kampen mod Randers, hvor han igen gjorde sig i venstre side af FCK's tremandsforsvar.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt
Torsdag 28. januar