Luk

FCK-profil så god moral og vindervilje igen

| 3F Superliga | 1 kommentar

Nicolai Boilesen er glad for måden, som FCK vendte 0-1 til 2-1 mod Randers, hvilket ifølge forsvarsprofilen viste god moral og viljestyrke.

Randers sendte FC København på landskampspause med en skidt følelse, da kronjyderne vandt 2-1 i grundspillets sidste runde, men i mesterskabsspillets første kamp rejste FCK sig.

Mandag vandt Jess Thorups udvalgte 2-1 over netop Randers efter ellers at være kommet tidligt bagud.

Comebacket og især de tre point vækker glæde hos forsvarsspilleren Nicolai Boilesen, der var tilbage i det centrale forsvar i stedet for Mathias Zanka Jørgensen.

- Havde Randers scoret få sekunder før tid, så havde jeg helt sikkert ikke stået og smilet nu. Men jeg synes vi spillede en god første halvleg, en halvleg hvor vi viste god moral og viljestyrke ved at vende 0-1 til 2-1. 

- Alt i alt holdt vi Randers fra de helt store chancer – altså bortset fra deres chance otte sekunder før tid. I de sidste 45 minutter havde de for meget spil, vi smed for mange bolde og mistede dermed momentum. 

- Men vi fik de tre point, og det efter en kamp hvor vi arbejdede stenhårdt – men det er klart, at vi skulle have lukket kampen noget før, for man ved jo, at alt kan ske i fodbold. Men vi stod imod, og i modsætning til kampen i Randers for et par uger siden så jeg i dag et hold, der viste vindervilje, siger Boilesen til fck.dk.

Fordi AGF dagen forinden tabte til FC Nordsjælland, spillede FCK sig med sejren over Randers op på siden af aarhusianerne på en delt tredjeplads.

FCK har i øjeblikket syv point op til Brøndby og otte til FC Midtjylland med ni kampe tilbage.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt
Mandag 19. april
Søndag 18. april