Luk

FCK-profil satser på The Double og Europa

| Conference League | 45 kommentarer

FC København sigter efter mesterskabet, pokaltitlen og deltagelse i Conference League i år, hvilket kræver en bred trup, pointerer Carlos Zeca.

I de seneste to sæsoner er det ikke lykkedes FC København at vinde 3F Superligaen, mens man skal tilbage til 2017 for at finde klubbens seneste pokaltriumf.

To år uden titler er ikke hverdagskost i FCK, hvor man satser benhårdt på at komme tilbage på tronen i denne sæson.

- Vi vil vinde mesterskabet, pokalen og med i gruppespillet i Europa, og det kræver en bred trup. Alle skal være klar til at give alt og give vores trænere en masse valgmuligheder, siger anfører Carlos Zeca til fck.dk og tilføjer om 2-2-premieren mod AaB:

- Vi fik ikke den start, vi ville i søndags, men vi har lagt det bag os og har vigtige opgaver foran os i et tæt program. Det er en spændende tid på sæsonen, og det løfter energien meget, at vi har vores fans tilbage. Nu skal vi betale dem tilbage, og det skal starte med en sejr torsdag aften.

Her gælder det første opgør i Conference League-kvalifikationen, hvor Torpedo Zhodino er modstanderen, og Carlos Zeca vil se FCK spille i et tempo, som de hviderussiske gæster ikke kan være med i.

- F.C. København er en klub, der skal være med på den internationale scene, og derfor skal vi være koncentrerede og professionelle i de her kampe, hvor vi er favoritter, men modstanderne vil gøre alt for at gøre det svært for os.

- Målet med kampen i Parken er helt sikkert at sikre et resultat, der er med til at sende os samlet videre. Derfor skal vi dominere fra start og holde et tempo, som de får svært ved at følge, siger Zeca.

Torsdagens opgør i Parken fløjtes i gang klokken 19.


Af Martin Schmidt

45 kommentarer

Jillionaire 09:50          
Så skal der satme noget andet spil til end det i viste mod AAB, føj for helvede.
finnsta 09:56          
Der må være noget tilsat vandet i København, den selvtillid er imponerende og en smule pinlig..
bruger 186764 10:06          
Det er fantastisk med visioner og målsætninger! Nu skal de føres ud i livet! Forza FC
ulricht 10:07          
Selvfølgelig skal en klub som FCK da drømme om deltagelse i gruppespil samt at vinde begge de danske turneringer. Han siger jo ikke, at det er et minumumskrav. Men hos FCK med DK´s klart største budget er det vel noget, enhver eliteudøver ville have som mål.

FCM og Brøndby har da samme håb. FCM har måske mest at have det i ligesom FCK. AGF drømmer også om en titel og et gruppespil. En håndfuld øvrige klubber vil heller ikke sige nej til en drøm om et mesterskab.

Ro på. Dejligt med ambitioner. (Jeg er bestemt ikke fan af FCK - eller af janteloven)
mayrhofen 10:21          
Det gør Herfølges nye højre back også....
fussballfussball 10:31          
Det jo fint - det ved vi alle er ambitionen derinde. Nu har man italesat det i et år, og spiller tre semi kampe for en god. Tie stille og bevis det på banen i stedet for at snakke om det hele tiden. Der skal mere stabilitet på den hold, og så skal de få gjort noget ved det forsvar, det er hullet som en si
Bødlen1880 10:51          
Fussball: Enig. Det virker lidt som om man er lidt nervøse for at det ikke ser alt for godt ud endnu, og derfor hele tiden har behov for at nævne hvad målsætningen er. Vinder man sine kampe kan alle jo se det, uden man behøver at nævne det hver weekend.
Søndag 25. juli