Luk

FCK-profiler tvivlsomme til topopgør mod FCM

| 3F Superliga | 34 kommentarer

Infoboks

FC København - Hobro
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,29 5,70 9,65
Oddset 1,28 5,70 10,50

FCK finder først lørdag ud af, om Dame N'Doye, Rasmus Falk og Pierre Bengtsson kan tage del i topopgøret søndag mod FC Midtjylland.

FC København måtte torsdag aften mod Dynamo Kiev tilføje to tvivlsspørgsmål forud for søndagens topopgør mod FC Midtjylland i 3F Superligaen.

Rasmus Falk og Pierre Bengtsson måtte begge lade sig udskifte med problemer, og det afklares først lørdag, om de to bliver klar til søndagens kamp, skriver FCK på sin hjemmeside.

Det samme gælder for Dame N'Doye, som sad ude i torsdagens Europa League-kamp, da hans restitution halter efter seneste kamp mod SønderjyskE i søndags.

Ståle Solbakken forklarede efter kampen, at Rasmus Falks skade var en hovedskade, men afviste, at det kunne være en hjernerystelse.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård

32 kommentarer

Corner11 14:32          
Det er altså seriøst dårligt nyt :/
BBR 14:35          
De spiller jo også kamp hver 3 dag eller lig. No wonder de får så mange skader. Måske de skulle nedprioritere pokalen?
Steffen_M 14:49          
I hvert fald Falks hovedskader, lugter altså rigtig meget af en hjernerystelse,
og kan være selvforskyldt fordi man ikke gav ham mere ro da han fik en "piskesmæld".


Det andet er bare uheldigt, og i har brugt flere penge på spiller nr. 23, 24 og 25, end andre klubber bruger på spiller nr. 1, 2 og 3. Så tør øjnene.
MadsLeb 14:55          
Steffen
Det andet er bare uheldigt, og i har brugt flere penge på spiller nr. 23, 24 og 25, end andre klubber bruger på spiller nr. 1, 2 og 3. Så tør øjnene.
Hvad er det for et usagligt argument? Det er da fløjtende ligegyldigt hvad spillerne har kostet, det ændre da ikke på faktum af, at halvdelen af dem er skadet? Kan du nævne 1 hold i hele verden som ikke ville være påvirket af det antal skader vi har haft på førsteholdet i denne sæson?

Og hvem er det helt præcist du mener skal tørre øjnene i dette tilfælde? Regner vi FCM og FCKs spillerværdi ud på de spillere som ikke er skadede, så er der da ingen tvivl om at FCMs trup har kostet mere end vores, så hvis vi skal bruge det gode gamle "i har flest penge"-argument, må i vel regnes som store og klare favoritter, både på søndag og om mesterskabet.


EDIT: efter at have læst dine seneste kommentarer igennem, morer jeg mig lidt over, at du oftere kommentere FCK nyheder, end nyheder fra din egen klub. Er du fan af FCK eller blot inspireret af vores måde at gøre tingene på, siden du har så travlt med os? :-)
Ædelkunst 14:56          
Kampen i Herning skal tilgås som en europæisk udekamp. Der skal lukkes helt af bagude, og så lad os komme intakte hjem med en 0-0´er. Ingen grund til at ta´ derover og spille helt, når vi er i den forfatning, vi er i. De 4 point kan sagtens hentes i foråret. Forza FC
ByensStolthed92 15:00          
Ser ud til den lange skades liste aldrig får en ende.
Inden kampen i går var Boile, Bjelle, Wind, Doye, Oviedo og Holse.

Hvis Falk og Bengtsson skal tilføjes ser det rigtig svært ud søndag med 8 spillere skadet heraf 6-7 stamspillere.

3 venstre back skadet i samme periode er jo helt vanvittig, og hvem skal mon spille den plads mod Ikast?
Corbo 15:07          
I lyset af kampen i går, synes jeg, at vi ikke er gode nok på omstillinger, hvilket kan blive et problem, når vi møder ulvene. Der mangler kvalificerede løb fra midtbanen, når nu vi ikke har to deciderede springere i front. Men spændende bliver det, om Fischer snart genfinder formen. Og indstillingen er der på banen - så tak herfra
Tirsdag 12. november