Luk

FCK sætter rekord i solgte sæsonkort

| 3F Superliga | 26 kommentarer

Infoboks

FC København - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 1,27 6,20 11,00
Oddset 1,25 6,10 12,00
bet365 1,33 5,00 8,50

Trods usikkerheden omkring at få tilskuere på stadion har FC København sat ny rekord med antallet af solgte sæsonkort i form af 12.500.

Når 3F Superligaen starter om en uge, bliver det med et begrænset antal tilskuere, men usikkerheden omkring at kunne komme ind til kampe har ikke skræmt FC Københavns fans væk.

Klubben meddeler fredag, at der er solgt 12.500 sæsonkort og abonnementer, og det er ny rekord i klubben.

- Det er helt fantastisk. Anderledes kan jeg næsten ikke udtrykke det, siger direktør Lars Bo Jeppesen i en pressemeddelelse.

- Vores fans viser virkelig, at de står bag klubben og hele projektet med den her overvældende interesse for at være en del af det. Jeg tror, at mange havde ventet, at vi virkelig skulle kæmpe også på det her område i den her tid, men igen viser vores fans bare, at de er i verdensklasse.

- Det er svært at takke nok for, men jeg vil love, at den støtte, vi oplever nu, ikke vil blive glemt. Det er også en af grundene til, at vi arbejder konstant for at få hævet antallet af tilskuere, vi kan have inde til kampe. 

- Her mener vi fortsat, at myndighederne trygt kan hæve antallet, da både klubber og fans har vist, at de kan gribe det ansvarligt an. Det vil vi arbejde hårdt videre på.

FC Københavns første hjemmekamp i den kommende sæson er mod Brøndby den 20. september. 

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Mikkel Nøhr

26 kommentarer

Dabias 10:30          
Flot og imponerende.
Hovedstadendanskemestre 10:35          
Tænk vi skal møde brøndby både i runde et og runde to..

Spøg til side, så tror jeg faktisk netop Covid-19 er skyld i dette. Mange ved at sæsonkort holdene har førsteret, så nu hvor kapaciteten er knap, så køber flere af de fans, som ser 5-10 kampe på en sæson.
BedreEndBeckmann 10:38          
Det satme flot !! - mon der er fri latte?
Vestegnen!! 10:41          
Tænk vi skal møde brøndby både i runde et og runde to..
Hvis I endelig skulle det, så tænker jeg ikke, at der er nogen fck-fans, der ville brokke sig.

Jeg er i hvert fald ikke ligefrem optimistisk over, at både Corlu og Maxsø er ude i de to kampe mod fck og fcn, selvom vores indbyrdes kampe plejer at være mere tættere, end man på forhånd havde forventet.
KennethF 10:53          
Det er sgu flot!
Munchen 11:19          
Med al respekt, - og absolut uden provokation, men er det virkelig så flot at sælge knap 13000 sæsonkort til hovedstadens klub? Jeg Synes det er latterlig lavt hvis vi sammenligner os med klubber fra eksempelvis Skotland, Belgien, Holland mfl. (Som vi jo så gerne vil sammenligne os med). Her har de største klubber stort set altid udsolgt! Og København er jo en stor by med mange mennesker. Jeg forstår det ikke! Synes sgu det er pinlig lavt størrelsen i betragtning. Og det gælder så vildt alle danske klubber. Tror det ville være med til at fremme dansk fodbold Betydeligt hvis der kom langt flere folk på stadion. Det ville gøre dansk fodbold mere attraktivt! (Fck, Brøndby og agf har jo bevist at de kan lave fantastisk stemning) så synd der ikke er flere der dukker op på de danske stadions! Ned med billetpriserne selvom sæsonkort vel reelt ikke er så dyre! Måske det også hænger sammen med at dansk fodbold reelt ikke er underholdende nok når man kan Se andre internationale søndagskampe i sofaen!?
Jeg synes i hvert fald 13.000 er pinligt lavt til en klub af FCK´s størrelse! Og så er det endda rekord!? Der bør gøres en kæmpe indsats for at få folk bragt på stadions! Der skal en stor revolution og nytænkning til for at dette kan realiseres! Og jeg tror det vil være afgørende vigtigt for dansk fodbold på sigt! Noget skal Og bør gøres!
Og lad være med at give corona skylden! Det her er helt generelt med udgangspunkt i se seneste mange år!
Dentovltemand2 11:25          
Respekten er gensidig Lars Bo !

Du gør det godt!
Lørdag 31. oktober
Fredag 30. oktober