Luk

FCK skifter græs i Parken efter straffedrama

| Superligaen | 67 kommentarer
Bendtner som afløser for skadet N'Doye? Graulund skiller sig ud fra Superliga Uden Filter-panelet
SÅ glad var Ståle efter sen FCK-sejr – Se og hør jubel-brølet her
Emil Riis gør det igen: Skubber bolden forbi FCK'er med hånden - men brænder på det skammeligste
Efter hav af brændte chancer: Wind fremprovokerer selvmål mod Randers - se det hele her
Elkjær om FCK-exit: De er selv skyld i det - der er ingen undskyldninger
FCK skifter græs i Parken efter straffedrama
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Riga FC
Europa League Kvalifikation (22/08)
bet365 1,20 7,00 11,00
Oddset 1,23 6,60 11,50

FCK har besluttet at skifte græsset på hjemmebanen efter hjemmekampen mod FC Nordsjælland 25. august. Det er vurderet efter tirsdagens CL-kamp mod Røde Stjerne.

Det mest omdiskuterede græstæppe i Danmark i de seneste dage lader snart livet.

Det skriver FCK i en meddelelse på sin hjemmeside, hvor klubben oplyser, at man efter hjemmekampen mod FC Nordsjælland i Superligaen d. 25. august skifter græstæppet i Parken.

Beslutningen er taget, efter FCK's greenkeepers har vurderet, at det nuværende græstæppes tilstand således ikke kan komme op på et tilfredsstillende niveau. Ej heller, hvis det fik en længere periode med hvile efter FCN-kampen.

Derfor får det nye græstæppe altså også en rum tid til at sætte sig, da en landsholdspause i begyndelsen af september holder Parken fri for kampe.

Perioden uden kampe i Parken afhænger af om FCK kvalificerer sig til Europa League-gruppespillet.

Kommer FCK i gruppespillet kan første hjemmekamp efter den 25. august nemlig være torsdag 19. september – hvis ikke, så er første hjemmekamp Superliga-kampen mod FC Midtjylland i runde 10, som endnu ikke er endeligt programsat.


Af Jonas Dalgård

67 kommentarer

bruger 176297 09:03          
Det kommer bare en kamp for sent..
Sir_Cumcised 09:05          
Det er mærkelig at græsset i parken ofte er så ringe. Det var dog ikke banens beskaffenhed der gjorde at FCK røg ud. Som jeg husker det skød Røde Stjerne så ikke flere bolde over mål pga den dårlige plet, mens FCK fik nogle ret svage spark reddet af keeper.
Eiskalt 09:08          
Der skulle åbenbart lig på bordet før det blev indset var en nødvendighed.
Danmarks nationalstadion bør altså have et billardtæppe af en plæne det meste af året.
tofod 09:10          
Parkens græs var værre engang. Nu er det generelt rimelig pænt med enkelte udfald, som i tirsdags. Som fx ovenpå nogle koncerter el.

Man kan sagtens diskutere om udfaldende er for meget, osv. men man skal bare også huske alle de kampe, hvor ingen har talt om tæppet, før man konkluderer at det ALTID er dårligt.
Altid Ret 09:14          
Så bliver DBU nødt til at spytte noget i kassen.
FCK ejer parken. DBU ville hellere ikke betale noget da den nye D tribune blev bygget - sådan at man kunne holde kapaciteten på over 40.000. I stedet er den nu på 38.000.
DBU giver ikke en fuck for at Parken skal være nationalstadion.

Problemet er, at FCK afholder koncerter i Parken engang imellem. Græsset bliver til tider skiftet efter koncert og i vinter/sommerpausen. Græsset når bare aldrig rigtig at sætte sig og så bliver græstæppet meget løst og hvis det regner så sker der dét som vi så i tirsdags. En regulær skandale
Acheron 3 09:15          
Græstæppet i Parken har da med jævne mellemrum set sådan ud. Om det er mangelen på lys eller koncerterne der ødelægger det aner jeg til gengæld ikke.
TheElholm 09:18          
@Altid Ret

Hvis græsset skades af Parkens andre arrangementer end fodbold, hvorfor skal DBU så betale for det? FCK får allerede for at DBU lejer sig ind. At FCK ikke kan holde et ordentligt græstæppe kan aldrig blive deres problem
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august