Luk

FCK skød med løst krudt i sidste test

| Træningskampe | 8 kommentarer

Kamil Grabara var på kassen i FC Københavns sidste optaktskamp mod Rapid Wien, som østrigerne vandt 1-0.

FC København pudsede formen af for sidste gang inden Superliga-premieren i næste weekend, da Rapid Wien var modstanderen på træningslejren i Østrig.

Nyerhvervelserne Kamil Grabara og David Khocholava fik chancen fra start af Jess Thorup, og de fik nok at se til.

Mohamed Daramy åbnede halvlegen med en udmærket skudchance for FCK, men ellers stod der Rapid på det meste i en målløs første halvleg.

Khocholava måtte lade sig udskifte mod slutningen af den, efter at være blevet sendt i græsset efter et sammenstød med østrigernes Ercan Kara midtvejs i halvlegen.

Netop Kara voldte FCK’s bagerste et vist besvær, og omkring timen havde den 25-årige angriber bolden i nettet hele to gange.

Det første hovedstødsmål blev afblæst for offside, men efter 63 minutter var der ingen hjælp fra en løftet dommerhånd. Kara pandede et indlæg fra Filip Stojkovic ind bag Grabara, og så var Rapid Wien foran helt efter spillets gang.

Rapid var nær ved at komme på 2-0 i en omstilling, som Victor Nelsson fik bremset i sidste sekund, og det var generelt østrigerne, som fortsatte med at have bedst greb om kampen.

Jess Thorups tropper tabte sidste test i Østrig 0-1 og kan nu finpudse de sidste detaljer inden det bliver alvor mod AaB næste søndag. 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober