Luk

FCK søger træner med offensivt udtryk

| 3F Superliga | 8 kommentarer

FC København leder efter en ny træner, som skal skabe et mere offensivt udtryk på holdet, siger William Kvist.

FC København leder efter en cheftræner, der kan skabe et mere offensivt udtryk på holdet.

Det fortæller den midlertidige sportslige leder, William Kvist, efter søndagens 1-0-sejr ude over AGF i Superligaen.

I mange år under norske Ståle Solbakken har FCK ellers været kendt for at spille ud fra et solidt defensivt fundament. Et fundament, som ledelsen nu vil bygge ovenpå.

- Vi skal finde en, som passer ind i en klub som vores. Det skal ikke være en, der skal ind og lave en revolution.

- Og selvfølgelig skal vi ud og finde en, der kan finde ud af det offensive. Nu har vi været meget kendt for det defensive, men vi skal ind og have et mere moderne udtryk på det offensive.

- Jeg kan ikke sige så meget mere. Vi har haft en god uge, og vi er kommet tættere på en løsning, siger William Kvist.

Lige nu er den tidligere FCK-spiller Hjalte Bo Nørregaard træner for holdet. Han er hevet op på førsteholdet fra en stilling som træner på U19-holdet.

Kvist slår dog fast, at Nørregaard trods sejren i Aarhus ikke bliver den permanente løsning, lige så vel som han heller ikke selv bliver permanent sportschef.

- Selv hvis det begynder at gå endnu bedre, så er det kun midlertidigt, og det er det for os begge.

- Det kan jeg love med 100 procents sikkerhed, fastslår Kvist.

Søndag var FCK's anden kamp under Hjalte Bo Nørregaard efter fyringen af Solbakken. Nørregaard fortæller, at han og resten af trænerteamet ikke bruger energi på spekulationerne om en ny træner.

- Det fylder faktisk ikke noget. Det eneste, der fylder, når vi er sammen med alle spillerne, er, at vi gør vores bedste for at hjælpe dem derhen, hvor vi gerne vil have dem, siger han.

Hjalte Bo Nørregaard vil være glad, hvis han kan hjælpe klubben i den nuværende situation.

- Jeg håber bare, at jeg kan gøre det så godt som muligt i min tid nu her, og så vinder vi forhåbentlig de kampe, vi skal, siger træneren.

Næste opgave i Superligaen for FCK er på søndag, når Lyngby kommer på besøg i Parken.

/ritzau/

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Johannes Skjøth

8 kommentarer

Nicodemus 21:48          
Lyder som om at Bo Svensson skal rykke teltpælene op...
Toon Toon! 22:06          
Eller ham der i Bodø
Mickey HFH 22:25          
Jeg synes netop der er brug for en revolution i FC København. Måden man tænker fodbold på, og hvordan man spotter de unge kometer før Salzburg, Basel, Zurich og alle de andre klubber som FCK gerne vil overhale. Man skal jo ikke fyre Ståle bare for at ansætte en Ståle 2.0
Inter-fck 22:56          
Man skulle så netop aldrig have fyret ståle. For ligemeget hvilken træner der kommer, så kommer det til at kunne mærkes europæisk for fck de kommende mange år.
Malresi 23:04          
@Mickey

Tror ikke at danske klubber skal gøre sig alt for store forhåbninger om at overhale Salzburg. De er en del af RB-koncernen og har shitloads af penge - Salzburg er den europæiske "rugeklub" og er af samme grund voldsom attraktiv.
Saviola7 23:05          
Man skulle så netop aldrig have fyret ståle. For ligemeget hvilken træner der kommer, så kommer det til at kunne mærkes europæisk for fck de kommende mange år.
Du skal have lov til at have en mavefornemmelse, for det er helt din egen.
Men måske man ikke skal lege spåkone om noget, man absolut ikke kan vide.
peanuts 05:48          
Inter@

Men så er vi igen uden i en øvelse med at det kun er Ståle der fungerer i FCK, problemet er ikke det europæiske, men spillet i hjemme i DK hvor Ståle via enormt mange fejlskud på transfersiden, var ved at spille FCK bagud i superligaen, med en spillestil som er læst, de sidste 3 år har været en lang nedtur kun reddet en enkelt sæson af Skov og Damen, og for at komme i Europa så kræver det at man spiller sig til det i ligaen.
Fredag 27. november
Torsdag 26. november