Luk

FCK-stopper: Fodbold når det er værst

| Champions League | 7 kommentarer
Bendtner som afløser for skadet N'Doye? Graulund skiller sig ud fra Superliga Uden Filter-panelet
SÅ glad var Ståle efter sen FCK-sejr – Se og hør jubel-brølet her
Emil Riis gør det igen: Skubber bolden forbi FCK'er med hånden - men brænder på det skammeligste
Efter hav af brændte chancer: Wind fremprovokerer selvmål mod Randers - se det hele her
Elkjær om FCK-exit: De er selv skyld i det - der er ingen undskyldninger
FCK-stopper: Fodbold når det er værst
Foto: Getty Images

FC Københavns Victor Nelsson var slemt skuffet over nederlaget til Røde Stjerne, men retter nu fokus mod at komme i Europa League.

FC Københavns drømme om deltagelse i Champions League døde tirsdag, da holdet røg ud til Røde Stjerne efter straffesparkskonkurrence.

Forsvarsspilleren Victor Nelsson var slemt skuffet efter kampen.

- Vi kunne have lukket den i ordinær, forlænget og de to gange, vi havde muligheden for at afgøre det i straffesparkskonkurrencen, og lige nu er det en meget tom følelse, siger Nelsson.

- Det er fodbold, når det er værst, og det gik desværre ikke for os. Vi kommer ikke i Champions League i denne omgang, men nu håber på vi på at komme i Europa League i stedet.

Victor Nelsson var en af de spillere, som formåede at score i straffesparkskonkurrencen, som var præget af en meget dårlig straffesparksplet.

Han kunne dog ikke bruge målet til ret meget.

- Der er pres på, når man går ned til pletten. Jeg prøvede at holde det ude, kiggede på målmanden og scorede, men det er begrænset, hvad jeg kan bruge det til nu. Vi gik ikke videre, og det er noget lort.

- Nu kan vi være kede af det en dags tid, så må vi kigge fremad. Vi har stadig Superligaen og Europa League at spille for, så det gælder om at blive klar, selvom vi står med en tom følelse nu.

- Alle vil helst i Champions League, men vi ved, det er svært at komme dertil. I disse straffesparksdramaer er det 50/50, men nu ser vi frem mod Europa League.

- Vi vinder sammen og taber sammen. Dem som brændte, hænger måske lidt mere med hovedet, men det er et holdspil, og vi står sammen om det her, siger Nelsson.

FCK skal i kamp igen fredag, hvor holdet gæster Randers FC.


Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

mt1015 12:45          
Er et kun mig eller har der været meget lidt fokus på, qt det var skandaløst med den straffespsarksplet:) ? Hvordan kan den være blevet så mudret? - måske har jeg ikke fulgt nok med..
Lugano 13:06          
Hvis spillerne havde ønsket det, kunne man have sparket i modsatte ende. Men altså den bane er en skandale! Det er SÅ amatøragtigt. Også for landsholdet. Derudover-ro på! FCK cruiser sig til mesterskabet igen i år, og så kommer muligheden igen med et bedre sammentømret hold. Bare vent og se. FCM vinder sølv igen, og de andre slås om ligegyldigheder.
Ecker2 13:45          
Er et kun mig eller har der været meget lidt fokus på, qt det var skandaløst med den straffespsarksplet:) ? Hvordan kan den være blevet så mudret? - måske har jeg ikke fulgt nok med..
Man tænkte sikkert, at nu man var i gang med at rykke bandereklamerne, så kunne man ligeså godt blødgøre 11 meter pletterne , nu der var risiko for straffesparkskonkurrence. Man glemte vist bare at informere spillerne :-)
goooooool 14:51          
Utroligt FCK ikke afgjorde kampen i ordinær eller forlænget spilletid, der var alt for meget boldflytteri fra side til side uden det blev farligt på nær nogle få gange. Jeg begriber heller ikke hvorfor man i straffesparkskonkurrencen gentagende gange bliver ved at sparke i målmandens bedste højde nemlig i mellemhøjden, spark dog hårdt og fladt langs jorden eller højt oppe. Det var ikke kun pga. den dårlige straffesparksplet, at mange af sparkene var dårlige. Næste gang FCK skal spille europæisk, så må de hellere forberede sig på, hvordan man sparker straffe. Der er selvfølgelig meget mentalt i at sparke straffe, men så må man bruge mentaltræning eller studere videoer af, hvordan man sparker straffe.
sodhi 15:04          
Med så hullet en bane, som tilfældet var, har man nok frygtet at sparke for lavt, fordi det kan gøre, at bolden ændrer retning/hopper. Til gengæld kan jeg undre mig over, at man ikke fik sparket højere, men det har nok også været fordi, man var bange for at komme for langt ind under bolden, når den i forvejen løftede sig fra jorden, når man landede med støttebenet. Alt i alt svære betingelser at sparke straffe i, men det var jo lige for begge hold.
quazz 15:48          
Mon ikke man valgte at primært sparke lavt, da halvdelen af Røde Stjerne spillerne hamrede bolden langt over mål. Betingelserne har nok været sådan at flere af spillerne har koncentreret sig om at ramme målet, hvilket desværre udmøntede sig i nogle enkelte svage spark. Det er værre at sparke ved siden af/over end det er at blive snuppet af målmanden.

Fischer skulle aldrig have sparket blandt de 5 første. Det mindede mig om NJ under VM, man vidste bare at han ville brænde.
goooooool 16:25          
"Fischer skulle aldrig have sparket blandt de 5 første. Det mindede mig om NJ under VM, man vidste bare at han ville brænde"

Helt enig, jeg tænkte det samme da Fischer skulle sparke. Han har virket overgearet og mentalt ude af balance i et stykke tid, og har ikke nået samme niveau endnu som i sidste sæson.
Mandag 19. august