Luk

FCK storsejrede over AGF i sidste test

| Træningskampe | 43 kommentarer

FC København vandt 6-1 over AGF i klubbernes sidste testkamp inden forårssæsonen. Kampen var delt op i tre halvlege, og en mand i overtal slog FCK's reserver AGF's ditto med 4-0 i sidste halvleg.

Onsdag var det planen, at FC København og AGF skulle mødes over to testkampe af 90 minutter, men inden kampen var David Nielsen og Jess Thorup blevet enige om at ændre kampen til tre gange 45 minutter.

Testkampen var for begge holds vedkommende den sidste inden forårssæsonen.

Der var flere fravær i begge lejre med skavanker hos blandt andre Frederik Tingager, Sebastian Hausner og Bror Blume hos AGF, mens FCK blandt andet var uden Nicolai Boilesen, Kamil Wilczek og Mikkel Kaufmann.

Hverken Bubacarr Sanneh eller Daniel Arzani var med for AGF, mens Mustapha Bundu heller ikke var med for FCK.

Kampen startede livligt med flere AGF-muligheder i starten, inden FCK svarede igen, da Jens Stage førte bolden frem i et godt raid. Han sendte bolden ind foran mål til Rasmus Falk, som lagde bolden til rette for Pep Biel, men spanieren sparkede sit forsøg lige på Kamil Grabara.

Efter et AGF-overtag i starten blev det mere lige, indtil FCK bragte sig foran 1-0 efter 24 minutter.

Pep Biel løb afsted mod mål og lagde bolden indover til Viktor Fischer, og han viste for anden kamp i træk skarpheden, da han sendte bolden forbi Kamil Grabara og i netmaskerne til 1-0.

Den stilling holdt til første pause.

Dermed var AGF igen bagud efter første halvleg af en testkamp, og mere skulle i anden halvleg ligne AGF's seneste testkamp mod Brøndby.

Her var Brøndby nemlig også på 1-0 ved pausen, og kort inde i anden halvleg nettede AGF's Gift Links så.

Og det gjorde han igen onsdag. Efter 54 minutter trak han nemlig ind i banen fra sin højrekant, og trykkede af med venstrebenet. Bolden fløj i kassen helt ude ved modsatte stolpe, og så var AGF på 1-1.

Men FCK svarede lynhurtigt igen, og denne gang var det Jonas Winds tur til at komme på tavlen, da han sparkede bolden fladt i kassen til 2-1.

FCK havde efterfølgende fine muligheder, men det blev ved 2-1 efter de 90 minutter, inden holden foretog utallige udskiftninger.

Det betød, at det var to reservemandskaber, som stod overfor hinanden, og for AGF's reserver var det endnu sværere, for AGF havde kun ti mand på banen i de sidste 45 minutter.

Og det skulle gøre nas, for FCK's unge reserver gik til stålet, og det gav først en 3-1-kasse ved William Bøving, inden Marko Stamenic nettede til 4-1 efter et hjørnespark.

AGF's ti mand måtte yderligere indkassere mål, da Bøving nettede igen til 5-1, inden Hakon Arnar Haraldsson kom på tavlen med et flot chip til slutresultatet 6-1.

AGF starter sin sæson mod Vejle på udebane den 2. februar, mens FCK starter ude mod AaB dagens efter.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård

43 kommentarer

Bløde babser 13:47          
Altså; jeg ved ingenting og vil nødig skabe rygter......men tror I ikke grunden til FCK vandt så nemt var at Thorup har talt med PC og fået alle AGFs hemmeligheder?

Just saying.......
Footballfreakforever 13:49          
Bøving, Hakon og Stamenic ser godt nok spændende ud. Glæder mig til at følge dem over de næste par år
LangeE 13:49          
Enig. Det lugter langt væk!
Wise1964 13:49          
@BB
Nej nej - FCK er bare gennemført korrupte, dommeren afgjorde kampen ... hvis vi skal holde samme seriøse niveau
bruger 187313 13:50          
Bum, sikke en sejr. Venskabskamp eller ej, så stryger fck (desværre) nok kun en vej nu. Spændende forårssæson i møde.
FCKforever2020 13:52          
Bøving, Hakon og Stamenic ser godt nok spændende ud. Glæder mig til at følge dem over de næste par år

Ja. De spillere ser godt nok spændende ud. Tror sagtens de kan bliver profiler på holdet inden for nogle år. Synes også at de har mere at byde på end Højlund.
MadsLeb 13:53          
Bum, sikke en sejr. Venskabskamp eller ej, så stryger fck (desværre) nok kun en vej nu. Spændende forårssæson i møde.
Er det ikke lidt et billigt grundlag at konkludere det på, eftersom 4 af målene blev scoret i en halvleg hvor begge stillede med reserver, samt FCK var en mand i overtal?

Håber du har ret, men synes ikke man kan udlede alverden af dagens kamp.
Lørdag 6. marts