Luk

FCK-tjekke tager en sæson mere i Nicosia

| International | 9 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,05 3,50 2,14
Oddset 2,90 3,40 2,30

FC København og Omonia Nicosia er enige om, at tjekkiske Michael Lüftner fortsætter i den cypriotiske klub i en sæson mere.

FC Københavns Michael Lüftner blev sidste sommer sendt til cypriotiske Omonia Nicosia på en lejeaftale, og han bliver der et år mere.

Det skriver FCK på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at de to klubber og spilleren er blevet enige om at forlænge lejeaftalen.

FCK-manager Ståle Solbakken har været godt tilfreds med sin forsvarsspillers lejeaftale hidtil.

- Vi har været glade for at se Michael få succes på Cypern, hvor han virkelig er kommet stærkt tilbage efter sin alvorlige skade. En lejeaftale er en god løsning i den nuværende situation, hvor han ville få svært ved at få fast spilletid i FCK, og hvor Corona-krisen gør et salg vanskeligt.

- I Omonia har han en dygtig træner i Henning Berg, og han er i spil til det tjekkiske landshold og kunne meget vel have været en del af deres EM-trup denne sommer. Nu får han en sæson mere til at udvikle sig og få en masse kampe, og så vil vi følge hans udvikling, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Michael Lüftner har spillet 21 ligakampe på Cypern, hvor ligaen er aflyst. Omonia Nicosia sluttede på førstepladsen, men er ikke blevet kåret som mester.

Michael Lüftners kontrakt i FCK udløber i sommeren 2022.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Risom1234 10:46          
En fin løsning, nu må jeg jo nok tilkendegive at jeg ikke ser cypriotisk fodbold, men hvis udviklingen er god og fortsætter kunne det da godt tænkes han får en chance mere i FCK.
Tropico 10:54          
Det tror jeg, du skal tvivle meget på. FCK har Jacob Haahr, som formentligt bliver en del af førsteholdet fra start/midten af næste sæson. Lüftner har udspillet sin rolle. Han er fejlcastet, og jeg er sikker på, at Ståle arbejder frem mod et salg af ham hurtigst muligt. Det er en handel, som FCK brændte nallerne på med den enorme pose penge der blev givet for ham.
matteotti 10:57          
Tropico: 11 millioner kroner er altså ikke en enorm pris.
Bløde babser 11:00          
Det væsentlige her er vel at han har kontrakt til 2022.

Han kommer vel ikke tilbage til FCK igen. Hvis han er dernede et år endnu er der et år tilbage af hans kontrakt og man skal tjene lidt penge på ham.
(u)tilfreds 11:30          
Når han er færdig dernede er han 27 år og vil som andre er inde på næppe være i spil til en forlængelse og fast plads i FCK, vi kan dog håbe på han får en plads på det tjekkiske landshold og derved bliver vist frem, så der kan komme fornuftige bud på ham fra andre klubber.
Alle Achtung 11:51          
Tropico: 11 millioner kroner er altså ikke en enorm pris.
men det er nu mange penge i superliga sammenhæng.
Danish_Messiah 11:58          
det giver vel go mening, vis han kan komme med til em næste år.
Mandag 18. januar