Luk

FCK-topscorer: Vi skal stole på vores spil

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC København - Slovan Bratislava
Europa Conference League Gruppe F (09/12)
bet365 1,70 4,20 4,75

FC København har haft en skuffende periode, så nu handler det om at finde sit spil igen og stole på, at det giver en sejr, mener superligatopscorer Pep Biel.

Med én sejr i de seneste fem superligakampe og en skuffelse mod PAOK i Conference League kan man roligt sige, at FC København har haltet på det seneste.

FCK har været nødsaget til at klare sig uden profilerne Carlos Zeca og Rasmus Falk, men offensivspilleren Pep Biel, der med syv mål er øjeblikkelig superligatopscorer sammen med Mikael Uhre, er optimistisk.

- Vi har haft en periode, hvor vi ikke har fundet det spil frem, vi ved, vi kan. Det har været skuffende for os og for fansene, så vi skal finde vores spil igen og stole på, at det vil føre os til en sejr.

- Der er ingen tvivl om, at vi har skullet vænne os til at undvære de skadede spillere, men vi har nu blandt andre Victor Kristiansen og Jens Stage tilbage, som er vigtige for os, mens vi har nogle unge spillere, der bliver bedre og bedre, og som vi mere erfarne skal hjælpe.

- Det kræver noget tilpasning, men vi har stadig mange stærke spillere, og jeg har stor tillid til, at vi kan klare de opgaver, der venter med Vejle som den første, siger Pep Biel til fck.dk.

FC Københavns seneste møde med Vejle endte med en 4-0-sejr, men Pep Biel pointerer, at Vejle har forbedret sig i mellemtiden.

- Det var en rigtig god kamp fra vores side, og vi skal forsøge at finde nogle af de samme momenter frem i vores spil.

- Vejle er blevet stærkere siden da, så de vil helt sikkert forsøge at gøre tingene svært for os. Men hjemme i Parken skal vi bevise, at vi er det stærkeste hold, både overfor os selv og overfor de fans, der har støttet os fantastisk flot både hjemme og ude denne sæson, siger Pep Biel.

FCK tager imod Vejle på søndag klokken 16 og forventer op mod 20.000 tilskuere i Parken.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december