Luk

FCK uenige i kendelse: Sætter nye standarder

| 3F Superliga | 87 kommentarer

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,50 4,30 6,20
Oddset 1,40 4,40 7,80

FC København er uenige i den kendelse, som Fodboldens Disciplinærinstans lørdag er nået frem til. Den sætter nye standarder for episoder, man ofte oplever i Superligaen, lyder det.

FC København er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet idømt tre karantæner og en samlet bøde på 22.500 kroner for tumulten i kølvandet på kampen mod AGF.

Nu kommenterer FCK så kendelsen, og klubben er uenig.

- Vi er uenige i kendelsen og flere elementer i indberetningen fra kampens dommer, men vi vil nu nærlæse dommen, der tilsyneladende sætter nye standarder for kendelser efter den her type episoder, som man ellers kan opleve omkring 3F Superliga ganske ofte, oplyser FCK.

- Det er ikke muligt for F.C. København at appellere karantænerne, kun bøderne, men vi mener slet ikke, at det samlede forløb omkring kampens ledelse og episoden efter kampen er belyst med denne dom. Vi vil nu se på, hvordan vi sikrer, at det sker.

Carlos Zeca har fået to spilledages karantæne, mens klublæge Morten Boesen og udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen hver skal afsone én dag.

FCK's assistenttræner Jacob Neestrup har desuden også karantæne, men det skyldes et rødt kort undervejs i kampen mod AGF.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren

87 kommentarer

boldgal 15:37          
Sjældent har man set så svag dommer præstation, han burde fratages retten til at fløjte resten af sit liv, ikke engang der hjemme i badet. Men derfor skal spillere og andet personale opføre sig ordentligt, men hvis dommerens overblik var lige så dårligt efter kampen som i kampen tja, så giver jeg ikke en dyt for nogen i denne sag.
CNA 15:44          
Dejligt at klubben ikke vil ligge under for den her latterlige kendelse. Det er helt uden sammenligning den ringeste dommer præstation jeg har set - ikke pga straffet, men den fuldstændig håbløse attitude og kontrollerende og nedværdigende måde han håndterede samtaler og kort uddeling på.

At han ikke har selvindsigt nok til at kunne erkende sin egen fejl i det, underbygger kun nødvendigheden i at klubben fører sagen videre.
TheUnitedWay 15:45          
Stop jer selv FCK. Det er hver gang det ikke lige går som håbet så er alt galt. Se dog indad.
gugstar 15:45          
Gad vide hvad Jacob Nielsen havde fået i karantæne sidste år da han stod og tudede sidste år og beskyldte dommerstanden for at favorisere FCK
Toon Toon! 15:47          
Stop nu FCK - så var det vist heller ikke værre! Jeg kunne forstå hvis han konsekvent dømte imod jer, men det var jo på ingen måde tilfældet. Det er helt hysterisk at I kalder det den værste dommerpræstation nogensinde
Beenhakker 15:51          
TheUnitedWay
Stop jer selv FCK. Det er hver gang det ikke lige går som håbet så er alt galt. Se dog indad.
Jeg har fulgt FCK tæt i mange år, men jeg kan ikke komme i tanke om at der tidligere har været et lignende efterspil. Så jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan du kan skrive at "det er hver gang..."?

TheUnitedWay 15:54          
Det kan godt være at det mest er imod AGF som er de kampe jeg ser, men der virker det godt nok til at der altid er noget galt når i ikke får tre point.

Og bare lige for at gøre min position helt klar; jeg synes heller ikke der bør dømmes straffe for en tilfældig hånd på bolden. Det er til gengæld reglerne og IKKE dommeren det er galt med...
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar