Luk

FCK undrer sig over tilskuer-ekspertgruppe

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
Bet25 1,54 4,40 5,20
Oddset 1,58 4,30 5,40
bet365 1,50 4,33 5,75

FCK-direktør Lars Bo Jeppesen undrer sig over, at der ikke er nogen Superliga-klub eller repræsentant fra Divisionsforeningen med i regeringens ekspertgruppe, der skal få tilskuere tilbage på stadion.

Regeringen har nedsat en ekspertgruppe, der skal komme med et forslag til, hvordan tilskuere forsvarligt kan komme tilbage på de danske fodboldstadions.

I ekspertgruppen er der dog ikke nogen repræsentanter fra 3F Superligaen eller Divisionsforeningen, og det undrer FC Københavns direktør, Lars Bo Jeppesen. 

- Jeg synes, at Claus Thomsen (direktør i Divisionsforeningen, red.) og en klub burde være repræsenteret, siger han til Ekstra Bladet.

- Det kunne godt være FC København, for vi var foregangsmænd for Superliga-ordningen, men det kunne også sagtens være en anden klub. Det er helt fint med mig. Bare der sker noget, og der er eksperter i ekspertgruppen.

Ekspertgruppen skal i midten af april komme med deres anbefalinger til at få tilskuerne tilbage.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Sara Margren

18 kommentarer

MadsLeb 11:58          
Det er da et eller andet sted også håbløst, at der sidder en ekspertgruppe som skal bestemme hvordan en evt. åbning skal foregå - uden at have nogle som helst med på råds af dem, som rent faktisk skal eksekvere og håndhæve reglerne. Klubberne/divisionsforeningen/fodboldens repræsentanter kan jo netop komme med vigtige inputs til, hvad det rent praktisk kan lade sig gøre på et fodboldstadion og hvad der ikke kan.

Generelt er hele ekskluderingen af fodboldsporten i de her genåbninger fuldstændigt håbløse. Klubberne har tidl. vist at de kan håndtere det, der findes ingen sundhedsmæssig begrundelse for hvorfor man ikke må tage på stadion med en negativ coronatest (som man nu må alle andre steder).
OrakletFraTingbjerg 12:20          
Det rigtigt skræmmende er, at man ikke engang er overrasket :/
Dentovltemand2 12:22          
Regeringen ved jo godt at man sagtens kan åbne op for superligaordningen (enda med test og vaccinerede denne gang) uden at det vil få nogen reel virkning på smitten. Problemet er jo at man har råbt ulven kommer så mange gange, at man nu ikke vil komme til fornuft.

Se nu bare engang fx. Det overordnede smittetryk, det er stadig lavt ! På trods af at vi har hørt om britiske, sydafrikanske og brasilianske mutationer helt tilbage fra før nytår ! Og også på trods af de "genåbninger" som trods alt er blevet gennemført. Vi bliver fodret med worst case scenarie tal x 1.000, og folk slubre det i sig ukritisk.

Grunden til at man ikke vil have reelle løsningsorienterede eksperter med i ekspertgruppen er at man så kan sidde og sige uh ja, men hvad nu hvis sådan og sådan og hvad nu hvis sådan og sådan.
I det tilfælde ville en rigtig løsningsorienteret ekspert kunne gå ind og sige, jamen det løser vi bare ved i stedet at gøre sådan og sådan. Det er man ikke interesseret i, regeringen vil som den har for vane styre hele showet selv, og vil ikke lytte til andre eksperter end virologer. Det godt nok trist, og uhyggeligt nok er det ikke overraskende.

Man er totalt fraviget fra alt hvad man normalt gør i DK, man indgår normalt i en åben og saglig dialog og lytter til et bredt spekter af eksperter, men det er der ikke plads til i Mettes regering, hun skal realisere sig selv og hendes statsmands drømme og det har hun i den grad gjort ved at feje alt saglig kritik og ønsker om dialog til side.

Nu er vi så nået til det komiske punkt hvor man nedsætter en ekspertgruppe uden de reelle eksperter, det er da patetisk ! Selv den største socialdemokratiske partisoldat må da kunne se det her, det jo groteskt !
Stonearm 12:34          
En gang for alle: Mette er eksperten.......
Bolabrazil 13:15          
Som jeg forstår det, bliver der så ikke uddelt point for hvert område der lukkes op for? Forstået på den måde at hvis man har 100 point til at starte med, så koster det måske 50 point at åbne op for frisører og andre små erhverv.
Så er der 50 point tilbage for denne omgang. De går jo så nok til åbning af storcentre og restauranter.
Det er nok lidt mere vigtigt for samfundet at åbne alt det andet før man åbner for tilskuere til noget fodbold, der (hvis vi skal være ærlige) kun betyder noget for et fåtal af befolkningen.
LangeE 13:29          
Findes der en liste over hvem som er med i ekspertgruppen? Består den udelukkende af matematikgenier og virologer?
Lørdag 17. april
Fredag 16. april
Koeman før finale: Ikke mange hemmeligheder
14:33
Ny AGF-chef får ekstra mange penge i vinduet
14:30
NFC-topscorer: Kun førstepladsen som tæller
14:27
Mandzukic opgiver sin løn efter skade
14:26
Vejle-træner: Fik ikke presset AaB godt nok
14:26
Newcastle United
14:24
Overblik: Så mange tilskuere får SL-klubberne
14:22
Chelsea Football Club
14:22
LIVERPOOL F.C.
14:16
Overblik: Så mange tilskuere får SL-klubberne
14:15
Ny AGF-chef får ekstra mange penge i vinduet
14:14
FCK har Kaufmann med mod FCN
14:12
Overblik: Så mange tilskuere får SL-klubberne
14:09
Nørgaard om Vejle-job: Sket meget på få år
14:09
Sure EfB-fans satte banner op: Forstår vreden
14:08
Esbjerg fB - 1. division
14:07
Beckhams klub overtrådte regler i Matuidi-køb
14:06
Ny AGF-chef får ekstra mange penge i vinduet
14:06
Braithwaite: Barca vidste jeg havde evnerne
14:05
Glad VB-profil: Sgu ikke det samme uden fans
14:04
FCK-FCM spilles tidligere grundet tilskuere
14:04
Glad VB-profil: Sgu ikke det samme uden fans
14:04
Esbjerg-assistent rykker til Vejle til sommer
14:03
VFF lejede tre for Lunds skyld: Det siger alt
14:02
Nørgaard om Vejle-job: Sket meget på få år
14:01