Luk

FCK's 10 mand stjal et point i Horsens

| 3F Superliga | 119 kommentarer

AC Horsens var længe på sejrskurs mod FC Københavns 10 mand, men en afrettet frisparksscoring fra Pierre Bengtson sikrede gæsterne 1-1. 

FC København skulle søndag forsøge at bygge videre på sidste uges storsejr over AGF, da de forsvarende mestre var på besøg hos AC Horsens. 

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, og der var blot spillet syv minutter før opgøret bød på sin første store chance. Et kort taget Horsens-frispark endte med et indlæg, der endte bagerst i feltet, hvor Bubacarr Sanneh kom højst og headede bolden på overliggeren.

Bare tre minutter senere lå bolden så i nettet i den anden ende, efter at et frisparksindlæg fra Benjamin Verbic endte hele vejen i mål. Målet blev dog underkendt, da linjedommeren vurderede, at Michael Lüfter efter at have været offside havde indflydelse på spillet.

Horsens sad på spillet som første halvleg skred frem, mens FCK kæmpede for at få styr på spillet. I stedet forsøgte gæsterne at true Horsens på kontraer efter dødbolde, og efter 26 minutter var det tæt på at give et mål.

Et indlæg endte hos Benjamin Verbic, der i akrobatisk stil sendte en afslutning afsted, men Jesse Joronen reddede sikkert.

Benjamin Verbic havde allerede været meget i fokus i kampens indledning, og efter 38 minutter var han igen i rampelyset - dog ikke for noget positivt.

Kantspilleren sparkede efter en nærkamp ud efter Jonas Thorsen, og det takserede dommer Peter Kjærsgaard-Andersen til et rødt kort. 

Dramaet fortsatte i Horsens, hvor der flere gange var tumult mellem de to holds spillere, der gik til pause med 0-0 efter en intenst første halvleg.

Med 10 mand på banen var det overraskende FCK, der kom bedst ud efter pausen og fik truet gæsternes mål. 

Efter en times spil misbrugte Pierios Sotiriou kampens største mulighed, da han flot blev sat op af Rasmus Falk, men alene med Jesse Joronen missede den cypriotiske angriber muligheden for at sende FCK i front. 

Mens FCK ikke kendte deres besøgtid, var der pludselig mere skarphed i den anden ende efter 63 minutter. Michael Lüftner lavede en stor fejl, og det tillod Kjartan Finnbogason at sende et tidligt indlæg ind til Simon Okosun, der fik sendt afslutningen ind under Robin Olsen.

Dermed var stillingen 1-0 til AC Horsens til stor glæde for de 4751 fremmødte tilskuere, der bidrog til en sæsonrekord på CASA Arena. 

Horsens fortsatte ufortrødent efter føringsmålet, og bare fire minutter senere burde Kjartan Finnbogason have gjort det til 2-0, da et indlæg landte for fødderne af Horsens-anføreren, men denne gang diskede Robin Olsen op med en flot redning. 

FC København var presset frem på banen, men det var værterne, der sad på opgøret. Peter Ankersen forsøgte sig med et frispark med et kvarter igen, men højrebackens forsøg røg langt over mål. 

To minutter senere fik gæsterne så en ny mulighed på et frispark, og denne gang havde FCK mere held i sprøjten.

Pierre Bengtson tog sig af muligheden, og svenskerens frispark blev rettet af i Horsens-muren, og så kunne Jesse Joronen ikke forhindre bolden fra at gå i mål. 

Så var FCK på vej mod at få et point med fra Horsens, men faktisk var det gæsterne, der pressede mest på i jagten for de tre point. Det endte dog uden yderligere scoringer, og derfor endte en intenst kamp med 1-1.

Resultatet betyder, at FC København fortsat er over AC Horsens i tabellen efter 14 runder, mens de forsvarende mestre dog har syv point op til både FCM og FCN.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Casper Dalsten

119 kommentarer

barcaftw 17:55          
Tak Horsens!
Bjau 17:56          
Tænk at man lige nu sidder og savner Fisker som dommer.
boldgal 17:56          
Horsens skal lige huske at sende julekort til dommeren, fy for satan han var klam.
Brøndby_Fan01 17:57          
Endelig en dommer der tør smide Verbic ud for hans svinestreger. Det er bestemt ikke første gang i sæsonen han laver sådan noget pis.

Lækkert med et pointtab til FCK
Hovedstadendanskemestre 17:58          
Nu er det forhåbentligt slut med at snakke om dommerhjælp til FCK.

Derudover er jeg så fucking træt af at Pierros skal brænde sådan en kæmpe chance, ligesom vi i forsvaret atter engang giver et mål væk på baggrund af en tilfældighed.

Til sidst må det nu endeligt konkluderes at ACH er verdens største frispark, og er et ødelæggende hold at have i ligaen. En ting at gå defensivt til værks, en anden ting er konsekvent at sparke modstanderen ned..

Og så lige til sidst... Nej bold.dk, FCK stjal intet point... Det var Horsens der med dommerens hjælp var ved at stjæle alle 3!
Larsen13 17:58          
Godt dommeren tog sig sammen i 2. halvleg, han var da helt væk i 1. Horsens laver 18 frispark i 1. halvleg og får 1 kort, helt væk. Dejligt at Horsens ikke fik stjålet alle 3 point, hvis det der er er rødt til Verbic, så er der mange røde kort i en kamp.. Og så få Pavlovic ud af holdet, han er jo usynlig hver gang!
Dumbeldore 17:58          
Horsens´ målmand ser sku ikke så stærk ud længere... og de kan tilsyneladende stadigvæk ikke besejre et hold der spiller med 10 mand i mere end halvdelen af kampen.
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober