Luk

FCK's nye stopper: Fansene hjælper mig

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Slovan Bratislava - FC København
Europa Conference League Gruppe F (16/09)
Oddset 5,50 4,00 1,62
bet365 5,75 4,00 1,57

FC Københavns David Khocholava er glad for sin start i klubben, hvor især fansene har gjort et stort indtryk på ham.

FC København har haft fart på i sommerens transfervindue, hvor de i den grad har fået hentet forstærkninger til hovedstaden. En af dem er David Khocholava, som er kommet til fra Shakthar Donetsk.

Han er gået direkte ind i Jess Thorups startopstilling, og derfor har han fået lov til at opleve stemningen i Parken, og her har fansene gjort et stort indtryk på Khocholava.

Det fortæller han til FCK's hjemmeside.

- Jeg kan mærke, hvordan fansene elsker klubben, og det giver en ekstra motivation og hjælper til at finde de sidste kræfter frem, når man er ved at blive træt. Jeg vil derfor gerne sige stor tak til fansene, både for den modtagelse jeg har fået og for støtten til holdet.

Khocholava fik i sin debut 2-2 i kampen mod AaB, og det var FCK's nye stopper ikke tilfreds med, da han hader at lukke mål ind.

- Vi skal også gerne holde nullet, som er det vigtigste for en forsvarsspiller. Det var også derfor, jeg trak et gult kort mod AaB, da jeg så, at der var plads bag mig, som ingen kunne dække, for jeg hader at lukke mål ind, udtaler David Khocholava.

Han får dog en ny chance for et clean sheet på søndag, når oprykkerne fra Silkeborg gæster FC København i Parken. Her er der kampstart klokken 16:00.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september