Luk

FCK's svære program: Kan tage kvantespring

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Infoboks

FC København - AGF
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 1,93 3,65 3,60
Oddset 1,92 3,70 3,85
bet365 1,85 3,60 4,20

Der venter FCK et svært program i de kommende runder, og det kan blive særdeles afgørende i jagten på toppen.

Med 2-2 i Lyngby smed FC København mandag aften to point i forhold til Brøndby, FC Midtjylland og AGF, som alle vandt i løbet af Superligaens 17. spillerunde.

De tre hold ligger over FCK i tabellen, og de venter alle i løbet af de resterende fem runder af Superligaens grundspil.

Men selv om det blev til et pointtab mandag, så er situationen ikke ændret for Jess Thorups tropper, for jagten på førstepladsen bliver en lang sej kamp, og de største skridt kan tages mod de direkte konkurrenter, siger FCK-træneren.

- Vi står ikke anderledes, end før Lyngby-kampen, hvor folk talte om, at FCK nu kom buldrende.

- Alle glæder sig til, at vi bliver målt og vejet mod de hold, som på papiret er svære, og det bliver de her sekspointskampe, hvor vi kan tage kvantespring eller ryge længere bagud, siger Thorup og tilføjer om de sidste fem runder, hvor holdet også møder Vejle og Randers FC:

- Der er mange hold foran os, og nogle har rigtig mange point. Vi kan ikke tåle ret mange svipsere, så vi skal have rigtig mange point i de næste fem runder - og faktisk også resten af kampene, hvis vi skal nå noget af det, vi vil.

FCK-profilen Viktor Fischer er trods mandagens pointtab i Lyngby meget optimistisk inden de kommende topkampe.

FCK er nemlig inde i en god stime, hvor det er blevet til 20 point af 24 mulige i de seneste otte runder.

- Det er positivt, at vi er kommet dertil igen, hvor et resultat som 2-2 mod Lyngby er rigtig, rigtig dårligt, og hvor folk er skuffede over det, siger Fischer.

- Jeg tror ikke, det her resultat bliver rigtig afgørende på lang sigt, men vi skal ovenpå igen lynhurtigt, for næste uge er der en vigtig kamp mod AGF, og der kommer kun vigtige kampe nu.

- Så på med vanten, og lad os få rigtig mange point i de næste runder, siger han.

FCK møder først AGF og Vejle i to hjemmekampe, inden Brøndby venter på udebane. De to sidste runder af grundspillet byder på en hjemmekamp mod FCM og et besøg hos Randers FC.

/ritzau/

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

18 kommentarer

Moto1 06:42          
Hvordan JT forsøger at bagatallisere at FCK kun "får" et point mod bundproppen fra Lyngby er himmelråbende til grin og pinligt. Alle ved jo at det netop er disse "nemme" kampe der skal 3p kontoen.
Gun-L 07:11          
Kan ryge helt til tops, man kan altså også ryge ud af top 6
VBK - Leeds 08:23          
Moto Hvis man ikke kan vinde alle kampe er det altså bedre at spille uafgjort mod Lyngby og vinde over AGF end omvendt.
oros 08:30          
BIF, AGF og FCM har et fuldstændigt tilsvarende program.
Så det....
Bobby Wrenøe 08:31          
Alt, alt , aaaaalt for usikkert et FCK hold.

Målene sejler ind (fejl og hjerneblødninger i ukendt grad) og offensivt dybt afhængige af at VF falder i modstanderens felt .....

Det lyser på ingen måde ud af dem, at de har rykket sig særligt meget. Der kommer måske lidt point på kontoen, men det er de billige af slagsen, det har været grimt og klodset
Timjan 08:37          
Er der ikke nogen i fck staben som kan lære skuespilleren Fischer om moral,eller det eksisterer måske i deres regie , og alle hold i superligaen har svære kampe, men når FCK spiller uafgjort i en såkaldt nem kamp er det op ad bakke ,lad os håbe der bliver fundet en værdig dansk mester det har vi brug for i disse tider.
anygivenday 08:37          
Lad nu være at gøre Lyngby ringere end de reelt er, faktum er de har et godt spillende hold
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar