Luk

FCM afviser matchbold før duel mod Brøndby

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Mesterskabsspil (16/05)
Bet25 1,38 4,60 7,20
Oddset 1,37 4,80 9,00
bet365 1,36 4,50 9,00

FC Midtjylland slår koldt vand i blodet, selv om klubben lige nu ligger til at blive dansk mester.

FC Midtjylland står med rigtig gode kort på hånden i jagten på at genvinde det danske mesterskab.

Før søndagens kampe førte FCM 3F Superligaen med blot et point, men efter at Brøndby tabte 2-4 i Randers, og FCM leverede en fornem præstation og vandt 3-0 mod FC Nordsjælland, er forspringet vokset til fire point.

De to klubber tørner sammen i næste weekend, men FCM's Anders Dreyer afviser, at der er tale om en matchbold i mesterskabskampen, til trods for at de forsvarede mestre kan spille sig syv point foran med tre kampe igen.

- Det er ikke en matchbold, fordi vi ikke kan vinde det endegyldigt på søndag.

- Selvfølgelig er det da en stor mulighed, hvis vi kan gribe den og vinde over Brøndby. Det er der ingen tvivl om, siger Anders Dreyer.

Alexander Scholz forholder sig ligeledes roligt til, at FCM søndag øgede sit forspring.

- Udgangspunktet er selvfølgelig bedre, men du vinder ikke et mesterskab fire runder før tid, når det ikke er matematisk muligt.

- Mesterskabsspillet er specielt. Alle smider point. Vi har sandsynligvis heller ikke smidt point for sidste gang, selv om jeg håber, at vi har. Det er bare svært, fastslår Scholz.

Mange danske fodboldfans tænker nok tilbage på 2018, når tankerne falder på den igangværende mesterskabsduel mellem FCM og Brøndby.

Her førte Brøndby med fem point fire runder før tid, men til sidst var det FCM-spillerne, der kunne række armene triumferende i vejret.

Af samme grund tillægger cheftræner Brian Priske heller ikke klubbens forspring afgørende betydning.

- Fire point betyder ingenting. Der er stadig fire kampe og 12 point at spille om.

- Vi tager kampen på søndag som den allervigtigste lige nu. Vi har fokus på den og på at hive tre point hjem til heden.

- Vores mindset bliver ikke at være tilfreds med en uafgjort mod Brøndby, siger Priske.

Der er bred enighed i FCM-truppen om, at holdet ikke vil stille sig tilfreds med mindre end en sejr mod Brøndby. De tre hidtidige indbyrdes kampe i sæsonen er da også endt med midtjysk sejr.

- Vi går 100 procent efter sejren. Vi kommer ikke til at stille os ned, for vi vil vinde derovre.

- Brøndby spiller godt. Men spiller vi, som vi gjorde mod FCN, så er vi svære at slå. Det kan alle se, siger Dreyer, som ikke var bekendt med Brøndbys pointtab, inden han gik på banen mod FCN.

/ritzau/


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

duhl44 22:27          
FCM har intet at frygte og kan lige som for 3 år siden lade BIF spille guldet til heden uden at røre en finger. Et er BIF set over hele sæsonen har spillet markant bedre bold end FCM ikke mindst i deres indbyrdes kampe det kan bare ikke bruges til noget når kampene ikke vindes og man klokker så meget i det som i dagens kamp så fortjener man ikke bedre.
Steve Highway-61 22:30          
Klip til at de spiller på 0-0.
Fodboldfan-21 22:36          
Selv med en Brøndby sejr på søndag ligger det til FCM. BIF har FCK og AGF ude.
FCM har dog også FCK ude men så har de Randers FC hjemme i næstsidste kamp.
Randers FC vil lige have spillet pokalfinale 3 dage inden og vil intet have at spille for i ligaen. Så som forventet ligger det helt til FCM. Det er jo ikke i dag BIF spiller sig ud af den lille chance. FCM tabte i mandags til FCN og det er så udlignet nu. Min påstand er at skulle BIF have haft en reel 30 procent chance for guld skulle de ikke have tabt den første i slutspillet ude mod FCM. De kom for dårligt i gang i slutspillet mod fik i de efterfølgende kampe så kun 1 point mod FCK og AGF. Når man til dato har tabt 3 af sæsonens kampe til dem man vil gå forbi, burde alle kunne se det ikke burde være muligt.
Gå nu bare all in på sølvet BIF... Det vil jo være vanvittigt flot. Det havde ingen jo troet på før sæsonen:)
Rundsaven 22:40          
Klamt fcm skal have æresport i parken. Håber blomsterne er visne :)
Toon Toon! 22:44          
Duhl

Så gode har BIF nu heller ikke været. Mest af alt ligner det at FCM har taget lidt nonchalant på det hele og at de først her til sidst har kørt den op i de høje gear.
haraltidret 00:05          
Jeg synes godt man kan kalde Brøndby kampen en matchbold for FCM. Vinder de den er de syv point foran Brøndby med kun ni point at spille om. Og FCM har desuden på papiret et lettere restprogram end Brøndby. Og Kan FCM levere en lignende indsats som den i aftes mod FCN, så får Brøndby svært ved at matche midtjyderne.
oros 08:12          
En matchbold kan lukke kampen. Det kan opgøret på søndag ikke. Altså er det ikke en matchbold.
FCM har en matchbold om fjorten dage - medmindre man altså taber i Brøndby.
Det er ganske vist og såre simpelt.
Onsdag 12. maj