Luk

FCM-anfører: Kunne spille lige op med LFC

| Champions League | 32 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,92 3,70 3,75
Oddset 1,87 3,85 3,95
bet365 1,90 3,60 3,80

FC Midtjyllands anfører Erik Sviatchenko var tilfreds med at se, at han og holdkammeraterne kunne spille lige op med Liverpool. 

FC Midtjylland leverede et fint indtryk på Anfield tirsdag aften, da de danske mestre tabte 0-2 mod Liverpool.

Præstationen var generelt væsentligt bedre end 0-4-nederlaget mod Atalanta sidste uge, og det glæder selvsikkert Erik Sviatchenko, selvom det ikke gav nogle point. 

- Det var et rigtigt godt udtryk hele vejen i gennem i alle 90 minutter. Vi var på tæerne, vi var fremadrettet, vi var aggressive fra første til sidste minut. Så præstationen var, som vi havde håbet på. Vi kunne godt spille lige op med Liverpool, og til tider var vi også en lille smule bedre, siger Erik Sviatchenko til TV3+.

Efter første halvleg havde Liverpool endnu ikke haft en afslutning på mål, og det gav tro på tingene nede i midtjydernes omklædningsrum.  

- Vi snakkede om, at vi ikke skulle stille os tilfredse med det her. Det var måske den eneste mulighed, vi nogensinde fik for at lave et chok på Anfield. Vi havde en tro på, at vi godt kunne vinde anden halvleg. Så vi snakkede om, at ingen vil huske, hvis vi spiller 0-0 eller taber kampen. Det kunne være gået anderledes, hvis vi havde været mere kyniske.

Næste uge venter Ajax på hjemmebane for FC Midtjylland. 


Af Andreas Roesen

32 kommentarer

antifodbold1 00:20          
mon ikk den kamp var afjort længe inden, hvis liverpool havde stillet med bedste angreb i starten. dog overraskende hvor få chancer de fik på anfield endda.
PeterMøllerDrikkerØller 00:26          
Det kunne i jo tydeligvis ikke siden i tabte 2-0.. FCM skaffer ingen point til Danmark
Multi 00:29          
Det kunne i jo tydeligvis ikke siden i tabte 2-0.. FCM skaffer ingen point til Danmark
Gå nu bare i seng...
XSDU 00:47          
De spillede lige op, med et halvt reservehold.
Havde de stillet med stærkest mulige opstilling fra start, var det gået som mod Atalanta.
patricknielsen18 00:52          
Det er fandme ikke studenterhuen der trykker Peter
Thy87 01:13          
FCM spillede netop op med Liverpool idag. Det er jo ikke deres skyld hvordan Liverpool stillede op (og så var det altså heller ikke en helt ringe start 11, på papiret) 6 spillere fra den stærkeste opstilling vi har pt med tanke på skader. Flot kamp af FCM, men som så mange gange før de sidste par sæsoner fandt Liverpool en vej til sejr.
MadsThomsen 01:23          
At snakke om "Hvis nu Liverpool var stillet med stærkeste var det endt sådan og sådan" er jo bare spild af tid, og i sidste ende kun et forsøg på at tale FCM´s ganske godkendte præstation ned. FCM kan jo ikke gøre andet end forsøge at spille op med det hold Liverpool nu engang stiller - og det gjorde man. Og det var jo altså ikke et absurd dårligt hold heller.
Lørdag 28. november
Fredag 27. november