LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-anfører: Vores statistik er fremragende

| Superligaen Grundspil | 40 kommentarer
FCM-anfører: Vores statistik er fremragende
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superliga Mesterskabsslutspil (29/04)
bet365 3,00 3,60 2,20
NordicBet 3,05 3,80 2,18
Oddset 3,00 3,65 2,25

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
FC Midtjylland-kaptajn Jakob Poulsen er meget tilfreds med holdets statistik på hjemmebane, selvom han selv kunne have sørget for ni sejre ud af ni mulige.

FC Midtjylland har en formidabel hjemmebanestatistik i denne sæson, hvor de er ubesejret i alle ni kampe på MCH Arena.

Otte sejre på hjemmebane er det blevet til, og anfører Jakob Poulsen kunne sørget for ni ud af ni tilbage i juli.

- Det skulle have været ni ud af ni sejre, hvis ellers jeg bare kunne have sparket det straffespark ind i første kamp (mod AGF, red.), siger Jakob Poulsen.

- Det er jo heldigvis snart flere sæsoner i træk, hvor vi har haft en super hjemmebanestatistik, og i denne sæson er den jo fremragende indtil videre.

FC Midtjylland er da også Superligaens stærkeste hjemmehold, og det skal man ikke undervurdere betydningen af, siger Jakob Poulsen.

- Det er fedt, for man ved, at når man træder ind på banen her, bliver det rigtig svært for modstanderen. Det ved modstanderne også, hvis de skal have noget med herfra.

- At have et fort som dette her på hjemmebane, betyder jo nærmest, at man allerede inden kampen kan skrive de tre point på kontoen. Det kan man selvfølgelig ikke, men det er stadigvæk en rigtig god følelse.

- Alle point er vigtige. Det er vigtigt at have en god hjemmebane, så længe man ikke pisser alt væk på udebane. Man skal hente de fleste point på hjemmebane, men derfor vil stadig rigtig gerne vinde på udebane også, siger Poulsen.

Målscoren på hjemmebane lyder desuden på 31-6, hvilket også med afstand er rækkens bedste.

Kasper Clausen / sara@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

40 kommentarer

SergejImmobile 11:33          
Folk må være jaloux over hvad FCM har opnået de sidste 5 år. Utrolig udvikling og en det af det skyldes akademiet. Som fan frygter vi ingen mere og man regner med 3 point i hver kamp. Generelt er det bare fantastisk hvad FCM har opnået siden deres start i 1998. Det eneste vi mangler er Cuppen og den vinder vi i år!! Forza FC
Edinho 12:03          
OG så måske at tage det næste skridt i Europa :)
Peter Jacobsen 13:45          
Se det er jo netop sådanne dumdristige kommentarer folk er ved at være trætte af! Hvad har FC Midtjylland opnået de sidste 5 år? 2 guldmedaljer i sæsoner hvor Danmarks flagskib er i en opbygnings fase, og 1 sølle europæisk gruppespil. Det er mere interessant at nævne de ting man ikke har opnået: 4 misset europæiske gruppespil efter nederlag til mægtige Panathinaikos, Osmanlispor, Apollon og Malmø. Hvad med pokalturneringen? Hvordan er det gået der? Hvad med ligaen i de sæsoner man ikke har vundet? 7 point efter AaB og en 3 plads, 11 point efter FCK og en 3 plads og 30 point efter FCK og en 4 plads.

Hvis man tager deres snart 20 årige levetid. Hvad har man der opnået? 2 sølle danske titler og 1 sølle europæisk gruppespil! Til sammenlign har det hold man vil sammenligne sig med i Danmark og som er 7 år ældre vundet 24 danske titler og været i 12 europæiske gruppespil

Så jeg spørg igen, hvad er det man har opnået? Folk er så pisse trætte af at en klub som selv U21 klubben FCN overgår i form af danske titler og europæisk kan lukke så meget lort ud! Kan I seriøst ikke snart lukke røven og vind mere og bevis jer selv europæisk. Det er kvalmende at høre på!!!!
SimonSH 13:48          
Hahahahahahahaahahhahaha
Ha
Hi
Den Neutrale Seer 14:20          
Peter Jacobsen:

Jeg tror lige præcis sådan en som dig er grunden til, at FCM-fans bliver ved. De 2 indlæg, du har kommenteret her på bold på den her bruger er omkring, at FCM ikke skal føle, at de er noget. Det er sjovt, at du skal påpege sådan noget i stedet for at kommentere på dit eget hold, som du ikke har gjort. Hvad skyldes det mon?

Sidste sæson var FCK pointmæssigt tættere på Silkeborg end FCM (Silkeborg endte med at rykke ned). I år ligger FCK formentlig 3 point foran i ligaen efter weekenden, og blev slået ud af FCM i pokalen. Det er altså meget jævnbyrdigt, så jeg synes, det er sjovt, hvordan en FCK´er lige pludselig skal føle sig hævet over andre, fordi hans hold historisk har været bedst. At Aston Villa er en mere sejrsrig klub end Manchester City, tror jeg, de er rimelig ligegalde med i den blå del af Manchester pt.

Udviklingen i FCM har da lige præcis inden for de sidste 5 år været vanvittig imponerende. Man har vundet 2 mesterskaber, spillet europæisk gruppespil, hvor man slog et PRL hold i i kvallen og slog Manchester United på hjemmebane i KO. Der har været svipsere især europæisk, som du også nævner, og det tror jeg alle er enige om, ikke er godt nok. Men der er altså en del flere lyspunkter end negative ting at nævne. Sidste sæson blev der slået pointrekord - en rekord, som jeg ikke tror bliver slået foreløbigt (iøvrigt den sæson du nævner, at FCK var i en opbygningsfase og dermed ikke tæller??). Derudover er det altså FCM, der sælger for de klart største beløb i Superligaen - til trods for, at FCK har en langt, langt større økonomi og bedre kan tillade sig at afvise middelbud - noget der historisk har betydet en del for FCM, da de skulle sælge deres største talenter til spot-pris og dermed ikke har kunnet konkurrere med FCK og Brøndby.

For tiden er det jo et helt andet FCM hold. Tidligere har det været sådan, at man forventede 0 point imod Brøndby og FCK i alle indbyrdes kampe. Nu kan man næsten uden at være alt for optimistisk forvente point i alle de indbyrdes kampe. Derudover havde man en stime på 5 sejr i streg mod "Danmarks flagskib". Det er andre tider på heden og det kan man også mærke i debatterne, hvor der ligepludselig er mere interesse for at nævne janteloven fra andre fans.
Toon Toon! 14:21          
8 sejre hvor man minimum har lavet 3 mål i hver kamp, hvilket er reg uhørt, selv i europæisk regi. Leander lavede et fint Tweet herom forleden.
Peter Jacobsen 14:33          
Det skyldes ret og simpelt at jeg aldrig har været aktiv herinde, jeg har udelukkende fulgt med uden at kommentere. De skal selvfølgelig have lov til at glæde sig over de små ting de har udrettet i deres næsten ligeså lange levetid som f.eks. FCK, som jo er dem de vil sammenligne sig med. Noget som de dog burde afholde sig fra, det er at komme med dumdristige kommentarer som der kommer en del af. Det er kvalmende at høre på. Hvis man vil lege med de store drenge så skal holde sin kæft og lade fødderne tale. Hørte man fra FCK fans da FCM tabte 5 på stribe og ikke slog dem i to år? Nej. Selv ærkerivalen har og viser mere klasse og ikke mindst respekt overfor FCK, noget som man fortjener. FCM er utrolige respektløse. Jeg tror at manglen på respekt, og det faktum at en klub som selv FCN overgår, kan lukke så meget lort ud, er det som pisser folk som mig af.
Derudover burde du dobbelttjekke din kommentar om at FCM sælger for mere end FCK, ikke at det er så vigtigt, det er bare godt at få facts på plads :)!
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april