Luk

FCM-angriber fik debut: Vil gerne spille mere

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Celtic - FC Midtjylland 1-1
Champions League Kvalifikation
39' 1-0 Liel Abada
44' 1-0 Nir Bitton
56' 1-0 Anders Dreyer
66' 1-1 Evander Ferreira

18-årige Mads Hansen fik tirsdag aften sin debut for FC Midtjylland, da den unge angriber blev smidt i aktion kort før tid mod Celtic, og det var en stor oplevelse, fortæller han.

Med tre minutter tilbage af opgøret mellem Celtic og FC Midtjylland blev Junior Brumado taget ud af Bo Henriksen, og i stedet smed den nye cheftræner 18-årige Mads Hansen i aktion.

Det var første gang, at den unge angriber blev smidt på banen for FC Midtjylland, og det var en stor oplevelse for ham at få sin debut.

Det fortæller Hansen til FCM's hjemmeside.

- Nu hvor debuten ikke skulle komme på MCH Arena, var det nu også et meget fint stadion at gøre det på. Selvom der kun var 9.000 ud af 60.000 på stadion, var der stadig en god stemning, og det var jo bare fedt at opleve. Og så hjælper det også, at vi kommer herfra med et brugbart resultat.

- Jeg tror aldrig, jeg har sprintet så meget på så kort tid før. Det var bare ind og arbejde hårdt og mest af alt sørge for, at de ikke fik scoret. Vi holdt den på 1-1, og det var det vigtigste.

Og Hansen håber på, at debuten ikke bliver en engangsforestilling, da han meget gerne vil have flere kampe i benene i fremtiden.

- Debuten giver blod på tanden. Jeg vil gerne ind og spille mere og mere, og jeg håber, at der kommer flere af den her slags kampe – både europæisk og i Superligaen. Men ja, helt klart blod på tanden fra min side, siger Mads Hansen.

18-årige Mads Hansen har flere gange siddet på bænken for FC Midtjyllands førstehold, men debuten kom altså først tirsdag aften i Glasgow. Angriberen har kontrakt med FCM frem til 2025.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

Elfmeter 15:13          
Der skal nok komme mange kampe til ham. Bliver spændende at følge.
Fredag 23. juli