LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-back er spændt på OB's taktik i Herning

| Superligaen | 4 kommentarer
FCM-back er spændt på OB's taktik i Herning
Foto: Getty Images

Venstrebacken Marc Dal Hende glæder sig til at se, hvilken tilgang OB har til fredagens kamp på MCH Arena, siger han til klubbens hjemmeside.

FC Midtjyllands Marc Dal Hende kan ikke helt gennemskue, hvad OB kommer med til fredagens møde på MCH Arena i Herning.

Venstrebacken har stor respekt for det formstærke fynske mandskab, men han er spændt på, hvilken tilgang udeholdet har til mødet med de danske mestre. Det siger han til klubbens hjemmeside.

- Det er et godt hold. Det er et hold, der helt sikkert kommer i top-seks og som måske skal helt op og kæmpe om top-tre. Det er et rigtig, rigtig godt hold med et godt flow, siger Marc Dal Hende til fcm.dk.

- Jeg glæder mig til at se, hvordan de kommer på MCH Arena. Om de bare kommer op og presser og virkelig kommer med deres udtryk. Det kunne være lidt sjovt at se.

Selvom OB er inde i en stærk stime med ni Superliga-kampe på stribe uden nederlag, så lægger Marc Dal Hende ikke skjul på, hvad der kræves af hjemmeholdet. 

- De er gode på bolden og har mange gode individuelle spillere oppe foran. Så det er et godt hold, vi skal møde, men vi skal selvfølgelig have de tre point, siger Dal Hende.

Før fredagens kamp ligger FC Midtjylland nummer to i Superligaen med 38 point. Det er 11 point mere end OB på tredjepladsen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Lørdag 25. maj