Luk

FCM-back: Mere afslappet titeljagt i Brasilien

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - FC København
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
Bet25 2,19 3,55 3,05
Oddset 2,25 3,60 3,05
bet365 2,20 3,50 3,10

FCM's venstreback fortæller at titelkampen i Brasilien er mere afslappet end i Danmark, og at der hele tiden er fokus på at optimere tingene i Danmark.  

I 2019 skiftede den brasilianske venstre-back, Paulinho, Brasilien ud med Danmark, da han tog skiftet fra EC Bahia til FC Midtjylland og en ny kultur.

Efter små to år i Herning er den 26-årige FCM-forsvarer ved at finde sig til rette i Herning – både på og udenfor banen. 

Det fortæller han i et interview med DR Sporten.

- De første måneder her var ikke, som jeg havde forventet. Jeg fik kun lidt spilletid og en skade, men jeg brugte tiden til at lære om spillestilen, for jeg havde skulle omstille mig til FCM's stil, siger Paulinho til DR.

Paulinho ser gode muligheder i at kombinere hans brasilianske baggrund med FCM's taktiske disciplin.

- Her er fodbold mere taktisk. I Brasilien leger vi mere og kan nogle tricks. I Brasilien, hvis man kæmper om mesterskabet, er man mere afslappet. Her er de mere professionelle i den henseende. Vi finder altid noget, vi kan gøre bedre. Det gør en så god som muligt. Kunne vi blande den mentalitet med de gode fodboldevner, ville det være godt, uddyber Paulinho.

FCM-backen står foreløbigt noteret for 51 kampe, et mål og tre assist for klubben, der har kontrakt med ham til 2024. 


Af Asser Vittrup Nielsen
Tirsdag 20. april
Mandag 19. april