Luk

FCM-back: Skal steppe op på alle parametre

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Ajax - FC Midtjylland 3-1
Champions League gruppe D
47' 1-0 Ryan Gravenberch
49' 2-0 Noussair Mazraoui
67' 3-0 David Neres
80' 3-1 Awer Mabil
90' 3-1 Erik Sviatchenko

Dion Cools erkender, at Ajax bare var bedre, og forsvarsspilleren pointerer, at FCM er nødt til at forbedre sig på alle parametre, når det gælder Champions League.

Vurderet på spil og chancer slap FC Midtjylland ganske nådigt, da det onsdag aften blev til et 1-3-nederlag ude mod Ajax.

De danske mestre var overmatchede i størstedelen af kampen, og højrebacken Dion Cools lægger ikke skjul på, at Ajax vandt fortjent.

- Vi mødte en meget svær modstander. Ajax er virkelig gode på bolden, og de viste, hvorfor de var favoritter i kampen. Vi skal lære af det og tage det med som en erfaring. I den ideelle verden ville vi vinde sådan en kamp, men vi skal være ærlige og sige, at Ajax fortjente sejren.

- Vi skal steppe op på alle parametre, når det ikke er den danske liga, men Champions League. Men der er stadig to udfordringer tilbage, og forhåbentlig kan vi få et godt resultat der, siger Dion Cools til FCM TV.

FCM har efter fire kampe i Champions League fortsat nul point, hvilket ulvene skal forsøge at lave om på i de sidste to gruppekampe mod Atalanta og Liverpool.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar