LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM bekræfter: Henter Anene i januar 2019

| Danmark | 5 kommentarer
FCM bekræfter: Henter Anene i januar 2019
Foto: Getty Images
FC Midtjylland bekræfter, at den norske angriber Chuma Anene kommer til klubben i januar 2019. Han spiller efteråret i FC Fredericia.

Tirsdag bekræftede FC Fredericia over for bold.dk, at den norske angriber Chuma Anene spiller i klubben i efteråret, hvorefter han skifter til FC Midtjylland.

FCM bekræfter nu, at klubben har skrevet kontrakt med Anene fra januar 2019 til sommeren 2022.

FCM's sportschef Svend Graversen forklarer, at klubben har lavet denne løsning, efter det ikke lykkedes at hente Anene, inden transfervinduet lukkede.

- Vi nåede desværre ikke at lande en aftale med Chuma inden transfervinduets lukning, så derfor tippede vi vores strategiske samarbejdspartner i Fredericia om ham, fordi de manglede en angriber, siger Graversen til FCM's hjemmeside og forklarer om Anene:

- Han er hurtig, fysisk stærk, sparker godt med begge ben, og så har han et fornuftigt hovedspil. Når det kommer til færdigheder, er vi sikre på Chuma i forhold til FC Midtjylland, men først gælder det om at finde kontinuitet og spille 90 minutter i kampe over en længere periode.

25-årige Anene har senest spillet i Kairat Almaty i Kasakhstan.Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

Ditka 14:48          
De kunne ikke nå at indgå en aftale. Men de kunne nå at tippe Fredericia som så efterfølgene indgik en aftale. Lyder besynderligt eller bare en kreativ måde at tilføre samarbejdsklubben penge. Skriv med denne spiller, så køber vi ham af jer i næste vindue...
Midtjylland<3 14:50          
Ditka


Han kontrakt gælder kun til Januar
Jesper1977 15:30          
Men er transfer deadline ik ens for alle professionelle kontrakter i dk?? Så hvordan har fcf kunne skrive med ham men ikke FCM??
The Jinx 15:57          
Ove P har på et tidspunkt udtalt, at man var i gang med at finde den angriber, som skulle lejes ud til Fredericia. Fredericia manglede tydeligt en 9´er, men det var ikke sikkert at det var det man manglede i Herning. Det lykkedes så alligevel at finde en, men ikke i tide i forhold til deadline. Da vinduet var lukket, så kunne man ikke leje ham ud og derfor har Fredericia skrevet kontrakt frem til nytår og derfor kan Chuma jo allerede skrive under med en ny klub.

Ifølge Fredericia Dagblad er Chuma i så dårlig form, at han næppe kan spille fuld tid i denne halvsæson. Det bliver noget med ti eller tyve minutter her og der.
red-bull-fj 19:58          
Transfer deadlinen er ens ja. Og dermed også ens for lejeaftaler. dvs at hvis FCM havde underskrevet en kontrakt med ham efter lukningen, kunne de ikke leje ham ud til Fredericia. Så derfor har man indgået denne model, da man 6 måneder før konraktudløb, kan indgå en ny kontrakt når denne udløber. så derfor den korte kontraktlængde. Hvis det så viser sig til januar, at han ikke er helt klar til FCM endnu, kan man så indgå en lejeaftale der, da vinterens transfervindue åbner på igen. :)
Fredag 19. april