LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM binder talent og udlejer ham til Brentford

| International | 4 kommentarer
BOOM: Kongekasse på kongekasse – se de tre bedste mål i Superliga-sæsonen her
FCM binder talent og udlejer ham til Brentford
Foto: Getty Images

FC Midtjylland har forlænget aftalen med den 19-årige forsvarsspiller Japhet Sery Larsen, som i det kommende år skal spille i Brentford på en lejeaftale.

Den 19-årige forsvarsspiller Japhet Sery Larsen har underskrevet en ny femårig kontrakt i FC Midtjylland, og han tager samtidig springet til Brentford, som har samme ejer som FCM.

Her skal han spille i den kommende sæson på en lejeaftale.

- Japhet har virkelig lagt på, og for eksempel var han i Youth League en af vores bærende kræfter med sit store forsvarshjerte, siger sportschef Svend Graversen til fcm.dk.

- I forhold til Japhets karriereplan har vi med udlejningen til Brentford FC fundet et perfekt set up, hvor han kommer ind i et andet udviklingsmiljø end det vanlige, og Japhet kan se frem til at spille kampe på et højt niveau.

- Det bliver også godt for ham at få andre øjne på sig selv som menneske og spiller, så på alle måder er det en perfekt case for en ung spiller med et enormt potentiale, siger Svend Graversen.

Japhet Sery Larsen har spillet 23 ungdomslandskampe for Danmark.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

4 kommentarer

Philly 11:56          
Så planen må være at han skal over og spille U23 i Brentford. Man kan overveje om ikke en udlejning til en klub hvor han kommer til at spille førsteholdsfodbold ville give mere mening. Medmindre det selvfølgelig er med henblik på at sælge internt til næste sommer, hvis de kan lide hvad de ser.
Midtjylland<3 12:00          
Han er tiltænkt første holdet om et par år.
Han er der kun for at få noget hår på brystet og en anden trænings miljø
The Jinx 12:53          
Han var en af de spillere, som Fredericia håbede kom hertil via samarbejdet mellem de to klubber. Desværre bliver det ikke, men man kan jo håbe på, at der kunne komme lidt mere talent i den kommende sæson alligevel. Hvis begge klubber skal have noget ud af det, så er det påkrævet, at niveauet er højere hos de udlejede spillere, end det generelt har været tilfældet i den forgangne sæson.

Det var reelt set kun Victor Torp fra FCM, der havde niveau til 1. division. Manjrekar James var den bedste stopper i divisionen i den halvsæson han fik, men han havde jo ikke baggrund i Herning. Resten af de udlejede var fyld til bænken. Baidoo har potentiale, mens Buch og Uzo slet ikke er i nærheden af niveau til seniorfodbold på 1. divisions niveau.
Philly 15:26          
Han er tiltænkt første holdet om et par år.
Han er der kun for at få noget hår på brystet og en anden trænings miljø
Ja det forståes, men ville det ikke give bedre mening at sende ham et sted hen hvor han kunne spille førsteholdsfodbold? 1. division f.eks? Nu tager han jo over til storebror for at spille U-fodbold. Mon ikke der også ligger en god scouting-mulighed for Benham og co. i det her?
Tirsdag 18. juni
Mandag 17. juni