Luk

FCM-boss: Anderson brager igennem i SL

| 3F Superliga | 10 kommentarer
FCM-boss: Anderson brager igennem i SL
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,40 3,30 2,87
NordicBet 2,45 3,20 2,90
Oddset 2,35 3,35 3,05

Svend Graversen er uhyre tilfreds med kontraktforlængelsen med Mikael Anderson og tror på det helt store gennembrud for midtbanespilleren.

Torsdag aften meddelte FC Midtjylland, at klubben har forlænget aftalen med 21-årige Mikael Anderson, så den nu gælder til sommeren 2024.

Forlængelsen glæder sportschef Svend Graversen, og han roser Mikael Andersons mentale udvikling.

- Mikael viste tidligt sit meget store potentiale, og i dag står han som den spiller, vi så tegningen til på akademiet. Til tider kan det være en god idé med en eller flere udlejninger, og det har vist sig at være det rigtige for Mikael. 

- Vi er meget tilfredse med og glade for, at han har forlænget sin aftale med os, siger Svend Graversen til fcm.dk og fortsætter:

- Mikael kan ikke roses nok for den mentale udvikling, han har gennemgået de seneste par år. Det er virkelig stærkt af ham, og han har allerede fået masser af spilleminutter i denne sæson. 

- Vi har en meget stor tro på, at han brager igennem i 3F Superligaen, så vi glæder os både på Mikaels og egne vegne, siger FCM-sportschefen.

Mikael Anderson har i denne sæson spillet syv kampe i Superligaen for FCM, hvori det er blevet til en enkelt scoring og to oplæg.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

AT 19:50          
Nå det mener du Svend. Jeg vil se det før jeg tror på det. Han har været blandt de ringeste i næsten alle vore kampe.
Saemala 20:09          
Nå, det mener du AT.
Han har været blandt de mest kampafgørende spillere i år.
bruger 156353 20:41          
AT, hvad er det lige for nogle kampe du har set?? Han har scoret afgørende mål og skaffet afgørende straffespark, så kampafgørende er han da bestemt.
Altobold 20:46          
Anderson er virkelig returneret til FCM i en anden forfatning end da han forlod klubben, hvor man kunne få fornemmelsen, at det ikke kom til at blive FCM der blev hans klub..
Han kom selv med lidt negative udtalelser dengang, hvilket nok skuffede mange, men det fortæller måske også netop noget om en spiller der har haft høje forventninger til sig selv!
Nu er han kommet tilbage og har vist masser af lovende takter!
SotD 21:09          
Potentialet er i hvert fald ikke at tage fejl af! Jeg håber virkelig at han får de sidste småting med, for han kan altså også blive en potentielt spændende A-landsholdsspiller om et par år - og en af den slags som jeg mener vi alvorligt mangler. Lucas Andersen kommer nok op før Anderson, Fischer kan også lidt af det der, men Anderson har i modsætning til de to andre lidt mere tid at løbe på - lad os håbe han når derhen!
Muqqi 21:13          
Han spiller for Islands u21 og har fået debut i en venskabskamp for dem ligeledes. Han bør ikke være langt fra det islandske a-landshold, så tror de når at låse ham, inden han eventuelt ville blive aktuel for DK.
highsven 09:17          
Så, spis brød til.... ok på superliganiveau, landsholdsemne, never for DK, Island måske....
Søndag 22. september
Lørdag 21. september