Luk

FCM-boss: CL-millioner skal ikke forandre os

| Champions League | 10 kommentarer

Infoboks

Ajax - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (25/11)
Oddset 1,30 5,70 9,50
bet365 1,28 5,75 10,00

Champions League-deltagelsen giver FC Midtjylland et godt økonomisk fundament, men det skal ikke forandre klubben, siger Svend Graversen.

Sejre over de bulgarske, schweiziske og tjekkiske mestre har givet FC Midtjylland en lukrativ plads i Champions League, hvilket sikrer guldregn over heden.

Deltagelsen i Europas fineste klubturnering forventes at indbringe FC Midtjylland på den gode side af 200 millioner kroner, men de store indtægter skal ikke lave om på, hvordan klubben er.

Sådan siger sportschef Svend Graversen før Champions League-premieren mod Atalanta.

- Det giver et økonomisk fundament, og det er vi meget bevidste om. Men vi er også bevidste om, at vi ikke skal forandre noget.

- Vi skal derimod gøre det, vi allerede gør, endnu bedre, og vi skal være dygtige til at holde fast i, hvem vi er. Det gælder både sportsligt og for hele setuppet omkring klubben, siger Svend Graversen ifølge Ritzau.

Foruden Atalanta er FC Midtjylland i gruppe med Ajax og Liverpool.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

Fields 11:37          
CL skal ikke forandre klubben og de (fcm) skal være dygtige til at holde fast i, hvem de er. Fremtiden er sort og rød..

.. og vupti, i Champions League skal de spille i hvid. Wow. I småtingsafdelingen? Måske, men wow.
Kbhstyle 11:49          
Nå ja, det kommer det heller ikke til..
Saemala 11:51          
Klubbens første udetrøje var da hvid.
AaBager 12:39          
Det er sgu godt nok noget af en sum, de indkasserer. Det er misundelsesværdigt.

Når der er sagt, så burde nogle af de penge der udbetales til CL klubberne i Europa, drysse ned til mindre klubber og ligaer, hvor de virkelig kunne gøre en forskel. Men så bliver truslen om en udbryderliga for de største klubber, nok til virkelighed, da de er mere grådige end solidariske.
InfoMinisteren 13:11          
".. og vupti, i Champions League skal de spille i hvid. Wow. I småtingsafdelingen? Måske, men wow."

Kæft hvor er det ligegyldigt.
Fields 13:33          
Kæft hvor er det ligegyldigt

Ja, givetvis for mange, og som jeg sagde, kan det være, det er i småtingsafdelingen. Men tjek deres forside:
https://www.fcm.dk/ "Fremtiden er sort og rød" til højre med billedet af årets hjemmebanetrøje.

Til venstre: "Champions League jersey 2020" i hvid - spillere, der siger "our club", "we are Midtjylland" og billeder af kvalifikationskampene, hvor de spiller i lilla/mørkeblå.

Ville du ikke undre dig, endsige finde det latterligt, hvis Horsens lancerede en blå trøje, de skulle spille i, bare fordi de har kvalificeret sig til Europa? Hvad er det for en kommerciel omgang pis, der udelukkende tager afstand til klubfarver og -identitet? Krydr det hele med Graversen, der udtaler, at en tur i CL ikke skal ændre noget for klubben. Man kan håbe, en sideeffekt af det her er, at de stopper med at kalde sig selv "Ulvene".
Saemala 13:54          
Der er en meget logisk forklaring. I Europa, må der maks være én sponsor på trøjen. Midtjylland har på de almindelige trøjer 3 stk. Hessel, JBS og AL.
Hvis man lavede Europatrøjen i samme farver, med kun den ene sponsor, vil salget af den normale spilletrøje jo være ikke eksisterende, og sponsorerne vil ikke få den eksponering, de har betalt for.
Nu laver de så en hvid, hvilket i øvrigt var klubbens farve på den første udedragt, med rød og sort henover maven, og så clasher det ikke med sponsoraftalerne.

Men ikke underligt, at en muggrøn har svært ved at se noget positivt ved Midtjylland.
Onsdag 25. november