Luk

FCM-boss klar i mælet: Vi var det bedste hold

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Midtjylland 1-2
Superligaen Mesterskabsspil
32' 0-1 Sory Kaba
86' 0-2 Lasse Vibe
90' 1-2 Paulinho

FC Midtjylland-træneren Brian Priske var godt tilfreds med indsatsen mod FC København, hvor han vurderede sit hold til at være bedst.

Brian Priske var en tilfreds FC Midtjylland-træner, da han søndag aften skulle evaluere gulddysten mod FC København, som endte 2-1.

Han mener, at hans hold var det bedste på banen, selv om han har svært ved at vurdere det generelle styrkeforhold mellem de to klubber, der nu har 11 point mellem sig på Superligaens første- og andenplads.

- Jeg synes, vi var det bedste hold, og jeg synes, vi vandt fortjent. Det må jeg sgu ærligt indrømme. Jeg kan ikke huske, hvor langt henne i kampen, vi var, før de havde en reel afslutning på Jesper Hansen, vel omkring det 70. minut, og det siger en lille smule om det, vurderede Priske og fortsatte:

- Vi kom herover og prøvede at spille så godt, vi kunne, ved at holde fast i kuglen og tage noget af trykket af den vej rundt. 

- Vi fik også kreeret okay med chancer i første halvleg, så hvor stor forskellen er, er altid svært at sige, men som sagt, synes jeg, at vi vandt fortjent.

Priske havde store roser til sit hold.

- Fodbold er også et mentalt spil om, hvem der kan stå for presset og trykket. Jeg må give kæmpe credit til de her drenge, der er sindssygt ærekære, sindssygt perfektionistiske og sjældent er tilfredse med ret meget. At levere sådan en præstation ovenpå en stor skuffelse sidste gang (3-4-nederlag til AGF, red.).

- Jeg synes, vi havde okay kontrol over det. Vi spillede en rigtig fin første halvleg, og vi talte om i pausen, at vi gerne ville højere op at stresse dem. Det havde vi været gode til i den første halve time.

- Da vi kom lavere ned at stå, var de gode, for de fik overbefolket midtbanen, og så endte den på kanten. Vi ville gerne op at tage initiativet, og det lykkedes vi med i nogle faser, og så syntes jeg, vi var det bedste hold.

FC Midtjyllands udesejr var den 14. ud af 15 mulige i denne sæson. Den eneste udekamp, som FCM ikke har vundet var i Telia Parken, hvor man spillede 0-0 i efteråret.


Af Jonas Dalgård

16 kommentarer

Free man 12:07          
Enig, lignede meget det FCC normalt har stået for, en meget kontrolleret indsats hvor modstanderen ikke skaber det store.
somefun 12:19          
Free man, hvem er FCC?
goooooool 12:26          
Ingen tvivl om at FCM er det bedste hold i Danmark lige pt. FCK skal virkelig steppe meget op og foretage nogle gode indkøb for at kunne matche FCM i næste sæson. FCK er dog stadig bedre end FCM når det gælder internationale kampe, men tror kun det er et spørgsmål om tid før FCM også leverer på den store scene.
bruger 147087 12:29          
Jeg må ærligt sige et X havde været rimeligt. Begge hold havde hver en halvleg og jeg synes faktisk ikke nogen af holdene var gode? FCM spillede mest med musklerne og de lange bolde.
Esbjerg - fan 12:30          
Vi skal jo bare glæde os over både FCK og FCM. Sidste år var FCK bedst i år er det FCM.

FCK mangler jo så også Fischer, Damen og Wind(ved godt han kom på banen i 2. halvleg i går)

Håber bare at FCM stopper deres klovneri i Europa - det gider vi ikke se på igen.
AuGuld 12:38          
Ingen tvivl om at FCM er det bedste hold i Danmark lige pt. FCK skal virkelig steppe meget op og foretage nogle gode indkøb for at kunne matche FCM i næste sæson. FCK er dog stadig bedre end FCM når det gælder internationale kampe, men tror kun det er et spørgsmål om tid før FCM også leverer på den store scene.
Tror jeg vi er mange FCK fans der ønsker at FCM snart kan komme ud og spille Europa. Både for at det ikke kun er København der skal trække læsset men også fordi at det kunne være sjovt at se hvad der sker nå FCM ikke har 7 til 8 dages forberedelse mellem hver eneste kamp. FcM i Europa er lig med dansk mesterskab til os
JUXTAPOZ 12:42          
Tillykke til FCM med mesterskabet! Det er afgjort nu.

Som AaB-fan kan jeg kun se til med misundelse på det holdkort FCM disker op med. De har været et niveau over FCK i denne sæson, og respekt for det arbejde de laver i den klub. Det hjælper selvfølgelig meget med Benhams penge, men det er ikke hele historien. Hele set-up´et i klubben er meget prof og i balance.
Jeg bryder mig ikke om FCM, men jeg må bare acceptere, at det er Danmarks bedste fodboldhold i denne og sidste sæson. Så jeg tørrer øjnene.

Og kampen igår... Jeg så det meste af den, og jeg syntes FCM var det klart bedste hold. Meget solid defensiv, og nogle spillere med klare spidskompetencer.
FCK kan ikke være tilfredse med, at deres direkte konkurrent har et meget bedre forsvar end dem selv, OG ovenikøbet er stærkere fysisk. Sviatchenko og Scholz er ligaens bedste stoppere, og har et højt bundniveau. De æder jo stort set alt. Håber én eller begge bliver solgt...
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli