Luk

Luk

FCM-boss: Mange forespørgsler på Evander

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC 3-2
Superligaen Mesterskabsspil
8' 1-0 Gustav Isaksen
37' 2-0 Anders Dreyer
42' 2-1 Tosin Kehinde
72' 2-2 Henrik Dalsgaard
80' 3-2 Evander Ferreira

FC Midtjylland-direktøren Claus Steinlein fortæller, at der har været udenlandske forespørgsler på Evander gennem et længere stykke tid. 

23-årige Evander kan meget vel have spillet sin sidste sæson i FC Midtjylland.

Klubbens administrerende direktør Claus Steinlein fortæller i hvert fald, at den brasilianske midtbanespiller har været på radaren hos flere udenlandske klubber igennem et længere stykke tid, og at FCM er parate til at sælge ham for den rette pris.

- Han er jo en af de spillere, som udlandet har spurgt på i et stykke tid, og det er klart, at får vi det rigtige tilbud, så godt kunne det godt være, at vi sælger ham i det her vindue, men lad os se, hvad der sker. Han har været her længe og har gjort det godt.

- Alle kan jo se, hvor dygtig han er, og der er har været mange forespørgsler, men når det er så tidligt i vinduet, siger vi jo altid nej til, at han er til salg. Det skal i hvert fald være den helt rigtige pris, siger Steinlein og griner. 

- Det er det der skuespil og forhandlinger og så videre. Men man kan jo godt mærke, at der er meget interesse omkring ham, så vi må se, siger Steinlein.

Evander har spillet i FC Midtjylland siden sommeren 2019 og har i skrivende stund kontrakt frem til sommeren 2025.


Af Kristian Porse

23 kommentarer

Mr.Slotved 13:51          
han er vel også på det punkt hvor han har den højeste værdi, fordi han haft en virkelig stor sæson bag sig hvor han ikke har haft nogen udfald.
Arnemanden 14:01          
Ja men man kan også godt se på ham at han trænger til at komme videre. Virkelig god spiller
Dorbjenen 14:09          
Han er jo virkelig god, og har noget seriøs x-faktor. Efter den sæson han har haft, så vil det næsten være underligt, hvis ikke han bliver solgt. Virkelig godt arbejde af FCM, at de fik hentet ham, og fik ham til at præstere så godt.
Jay79 14:49          
Han er virkelig for god til Superligaen, til den rette pris skal han også videre...
beringer 15:09          
Han er virkelig god, når han er bedst..., men han har stadig alt for mange perioder hvor han er en skygge af sig selv..., dog skal han have stor ros, for at have lagt sit primadonna udtryk fra sig, fra da han bi sin tid blev skiftet ud...

Men jeg ser ham ikke i en topklub fra de største ligaer, for selvom at de alle har spillere der godt kan være lettere usynlige i perioder, er det spillere der er langt bedre end Evander er lige pt..., han kan ikke have den tilgang, på nuværende tidspunkt i de største klubber...

Fransk, spansk, eller portugisisk, er måske mest lige for..., sidste mest grundet sproget, det vel være nemt at falde til..., ellers vil en topklub i hollandsk kunne gøre det..., synes at han har for usynlige perioder til at jeg mener England, og Tyskland...

Men ja han skal videre, for tror han har nået sit maks i FCM, også fordi jeg tror han holder andre tilbage.
Rossonero3 15:09          
Han skal nok desværre videre til sommer. Han vil huskes som en af de bedste spillere i klubbens historie. Måske kun Zidan der havde et højere topniveau.
Hausser 15:10          
Det er altså som 8er han har lavet 17 kasser og 11 assist for sæsonen, i 45 kampe. Det er der andre der har præsteret fra den position i Suppen.

10 Millioner Euro.
Søndag 26. juni
Lørdag 25. juni