LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-boss om FCK: De var ikke skræmmende

| Superligaen | 69 kommentarer
Onuachu-chance resulterer i flyvende mobil - se det her
'Onuachu står KLART offside ved FCMs 2-0 mål - det er for dårligt' - utilfreds AaB-keeper
Kommentatorerne er IKKE i tvivl: 'Der er straffe' - vurder selv her
FCM holder snor i FCK med sejr over rivaler - se alle 3 mål her
Indskiftet hollænder reducerer efter 11 minutter! Se scoringen her
FCM-boss om FCK: De var ikke skræmmende
Foto: Getty Images

FC Midtjylland-cheftræner Kenneth Andersen så FC Københavns storsejr over OB, men han var ikke skræmt af københavnernes styrke.

FC København leverede en magtdemonstration, da klubben søndag bankede OB med 6-1 i forårspremieren.

Den kamp så FC Midtjylland-cheftræner Kenneth Andersen, men han blev ikke skræmt af det, han så.

- Jeg synes, de gjorde det godt, men jeg ved ikke, om jeg vil sige, de var skræmmende. Situationen er den samme som inden første runde, siger Andersen med henvisning til, at begge hold fik tre point i den første runde efter vinterpausen.

FCM-cheftræneren gider ikke bruge masser af tid på at diskutere den største konkurrent i titelkampen.

- Vi koncentrerer os altså ikke om dem. Vi koncentrerer os om os selv. Der er så mange kampe endnu, så vi har fokus på vores egen udvikling, siger Kenneth Andersen.

FCM indledte foråret med en 1-0-sejr over Vendsyssel FF i en rodet kamp.

- Jeg vil sige, at både bane og vejrforhold spillede en stor rolle. Det var ikke det kønneste fodbold, vi har leveret. Det kom ikke bag på os, at det blev sådan en kamp. Det havde vi forberedt os på.

- Den første kamp kan godt blive sådan noget rodet noget, og det blev det. Hvis vi nu havde scoret på nogle af de store chancer, vi havde i første halvleg og starten af anden halvleg, så ville vi ikke være nervøse til sidst, siger Kenneth Andersen.

FCM er tre point efter FCK i Superligaen.

Philip Hovgaard / bold@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

68 kommentarer

Tropico 10:34          
Man glæder sig virkelig til næste opgør, du to hold har mellem sig. Håber både Steinlein, Ankersen og Andersen bliver sat godt og grundigt på plads af Skov. De to førstnævnte har det største storhedsvanvid, og det er efterhånden pinligt, når de gang på gang ryger ud af europæisk kvalifikation - især med tanke på, at det er FCK som udelukkende skaffer point til DK, hvorved holdene træder senere ind og dermed har større chancer for avancement til gruppespillet.

FCM bliver aldrig en del af rivaliseringen mellem FCK og BIF. Der bliver aldrig en rivalisering i samme eller lignende grad mellem hverken dem og FCK eller BIF. Storhedsvanviddet skal stoppe. FCM er ikke andet end dødbolde. Det har de efterhånden vist over hele denne sæson, og i den grad også forrige. En fryd at se banderne blive rykket ind, så der ikke skal bruges 30 min af hver kamp på, at Kian Hansen skal hente bolden og kaste et åndssvagt indkast - det samme gælder i øvrigt Horsens. Jeg håber andre hold også benytter sig af denne taktik i fremtiden mod de to hold. Lange indkast virker bare ikke i internationalt fodbold, og derfor bliver de kørt rundt på røv og albuer, når der spilles europæisk kvalifikation. Det gavner ikke den danske fodboldudvikling, at Horsens og FCM bruger mere end 50% af deres tid på bolden på at lave dødbolde.
MagnumSum 10:38          
FCM er sin egen konkurent og så er der den direkte konkurent til DM. Vi er ligeglade med de andre hold. Sidste år var det Brøndby, der stod i vejen, i år er det FCK, næste år er det måske Farum. Vi er LIGEGLADE!
VIF57 10:39          
Håber at FCK lukker R.....på Herning og co.
Rossi 10:44          
Det er FCM hellere ikke.
Hans mani med FCK handler om at flytte fokus fra spillerne.
gismoDK 10:45          
Hehe, nu kan man selvfølgelig på ingen måde sammenligne det med rivaliseringen mellem FCK og Brøndby, men de begynder da at irritere mig og jeg kommer da uden tvivl til at være ekstra opsat på at de får klø når FCK møder dem. That´s how it begins.. spørgsmålet er så om fluen dør hurtigt eller langsomt :-P
LFC4Life 10:46          
Det er jo præcis lige som sidste sæson.

Og ja, som Brøndby-fan er jeg udemærket klar over, at det virkede ;-) Men FCM har så utrolig travlt med, at snakke om hvor meget FCK "frygter dem" hvor meget FCK "ikke er skræmmende" etc.,

Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro at der var et mindreværdskompleks på heden, man forsøgte at skjule... ahem...
Xinx 10:50          
Det er jo præcis lige som sidste sæson.

Og ja, som Brøndby-fan er jeg udemærket klar over, at det virkede ;-) Men FCM har så utrolig travlt med, at snakke om hvor meget FCK "frygter dem" hvor meget FCK "ikke er skræmmende" etc.,

Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro at der var et mindreværdskompleks på heden, man forsøgte at skjule... ahem...
Det med mindreværdskompleks hører man tit, når det handler om ikke-københavnske klubber.

Jeg tror dog, alle de udtalelser og stikkerier til Brøndby og FCK de seneste år, er for at vende rampelyset hen mod Midtjylland. For hvis det ikke bliver gjort, vil de fleste artikler handle om enten Brøndby eller FCK. Lige meget hvor dårligt eller godt de spiller.
Lørdag 25. maj