Luk

FCM-boss om Poulsen: Andre var foran i køen

| FC Midtjylland | 20 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - FC Midtjylland 0-2
Superligaen Grundspil
45' 0-1 Sory Kaba
54' 0-2 Sory Kaba

Det handler om ren og skær høj kvalitet hos andre til pladsen, når Jakob Poulsen har været bænket hos FCM.

FC Midtjylland offentliggjorde søndag eftermiddag en stor nyhed, da klubben få timer inden opgøret mod Horsens i Superligaen fortalte Fodbolddanmark, at klubbens normale anfører, Jakob Poulsen, har fået fripas til at finde en ny klub.

Det er blot blevet til sølle 18 minutters spilletid i denne sæson for Jakob Poulsen, men den 36-årige midtbanespiller føler stadig, at han har mere fodbold i sig, end han har fået lov at vise i denne sæson.

Efter 2-0-sejren i Horsens søndag eftermiddag gav FC Midtjyllands cheftræner, Kenneth Andersen, sin version af, hvorfor det ikke er blevet til mere spilletid for den tidligere landsholdsspiller.

- Vi ville rigtig gerne beholde Jakob Poulsen. Der er bare nogle, som har gjort det rigtig godt og har bevæget sig foran i køen. Men kæmpe respekt til ham for den måde han har håndteret det på.

- Vi har så meget respekt for ham, at når han er havnet i den situation og egentlig gerne vil fortsætte med at spille fodbold, så skal vi finde en løsning, siger Kenneth Andersen.

Jakob Poulsen har spillet 286 kampe for midtjyderne og har derfor en masse erfaring, som de unge spillere har haft glæde af. En af dem er den 21-årige midtbanespiller Mikael Anderson.

- Personligt har jeg brugt ham rigtig meget til at sparre med. Jeg har snakket meget med ham i opstarten i forhold til, hvad jeg skal ind og gøre på banen.

- På den måde har han hjulpet mig rigtig meget, og derfor bliver det et savn, men han fortjener at spille. Han er en kæmpe legende i klubben, og jeg har stor respekt for ham, siger Mikael Anderson.

Jakob Poulsen har spillet i FCM i perioden 2010 til 2012 og siden fra 2014 og frem til nu.

/ritzau/


Af Jonas Sand

20 kommentarer

bruger 147087 19:47          
Hvordan kan Tim Sparv spille istedet?
Crooks 19:48          
Bare trist og underligt, at det så ikke afspejles på banen.
Drizzy 19:48          
Er Sparv og Poulsen samme type?

Nej.
bruger 147087 19:51          
Træneren mener der er andre der er bedre. Er Tim Sparv bedre???:)
Xinx 20:02          
Træneren mener der er andre der er bedre. Er Tim Sparv bedre???:)
Er James bedre? Hvad med Nicolaisen?

At sammenligne Sparv med Poulsen er som at sammenligne æbler og pærer. Godt nok spiller de to begge på midtbanen, men herfra ophører de fleste ligheder.
bruger 147087 20:05          
Sorry Sorry. Han er den mest boldsikre på hele holdet og de kunne godt have brugt ham mod Rangers. Kenneth Andersen er håbløs.
Nejx3 20:07          
Bruger 147087

Ja, Tim Sparv er bedre end Jakob Poulsen fordi Tim Sparv udfylder rollen som balance spilleren, der skal erobre, fordele og agere spil station for forsvaret.

Du kan ikke sammenligne Sparv og Poulsen fordi de begge udfylder helt forskellige roller på banen. Hvis du vil sammenligne JP med spillerne på FCM, bliver du nød til at se på hvem der spiller JPs plads (utroligt man skal forklare dette). Spillere som Oneyka og Evander spiller/har spillet JPs plads så du kan sammenligne disse spillere med hinanden. Og der har KA vurderet at de er foran i køen.
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september