Luk

FCM-boss om SL-efterår: Mere end godkendt

| bold.nyt | 0 kommentarer

Efteråret i 3F Superligaen har været mere end godkendt for FC Midtjylland, vurderer sportschef Svend Graversen. 

FC Midtjylland kan gå på juleferie med en førsteplads i 3F Superligaen.

Herfra kan de kigge ned på de nærmeste konkurrenter, FC København, der har to færre point i tabellen. 

Det er man godt tilfreds med på Heden, lyder det fra sportschef Svend Graversen.

- Det er mere end godkendt. Vi skiftede rigtigt mange hen over sommerens vindue, hvor vi også skiftede træner. Ser man på, hvor vi står nu, så er det mere end godkendt. Det er bare at tage den derfra, hvor Bo er nu.

Det er vurderingen, selvom der er kommet lidt malurt i bægeret på det seneste med tre kampe på stribe i Superligaen uden sejr. Det ændrer dog ikke på helhedsvurderingen.

- Man bliver nødt til at kigge på hele efteråret, som heller ikke er færdig endnu. Kigger vi på Superligaen alene, så er vi tilfredse. Vi havde forventet, at det ville tage noget tid at spille de nye spillere ind og få dækket de huller, der kom fra vores salg i sommer. Det har taget kortere tid, end vi havde håbet på.

- Vi fik måske lidt flere point, end vi burde, i starten, og vi har fået lidt færre her mod slutningen, så det har nok udlignet sig alt i alt. Vi ligger to point foran og havde vi fået tilbudt det før efteråret, så havde vi taget det med det samme. Mere vil have mere, sådan er det. 

Inden juleferien helt kalder, så venter to kampe i Sydbank Pokalen mod Brøndby og en Europa League-kamp mod Ludogorets, hvor sejre i begge turneringer vil sende Graversen i himlen.

- Vi står stadig med tre kampe inden juleferien, så vi kan være tæt på himlen, hvis vi går videre i Europa League og pokalen. Så kan det ikke gøres bedre. 

- Vi kan slutte den her efterårssæson af helt fremragende, men det kan også blive lunkent eller helt nede i kulkælderen, hvis vi ryger ud af pokalen og Europa League. Men går vi videre fra pokalen og Europa League, så har det været et fantastisk efterår, lyder det fra Svend Graversen.


Af Andreas Roesen
Fredag 21. januar