Luk

FCM-boss: Vi har ligaens to bedste målmænd

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland 2-2
Superligaen Grundspil
14' 1-0 Simon Adingra
28' 2-0 Mads Døhr Thychosen
48' 2-1 Junior Brumado
62' 2-2 Victor Lind

Bo Henriksen er ikke i tvivl om, at FC Midtjylland har 3F Superligaens to bedste målmænd i form af Elias Olafsson og Jonas Lössl.

FC Midtjylland står med lidt af et luksusproblem på keeperpositionen.

21-årige Elias Olafsson fik søndag genvalg til startopstillingen mod FC Nordsjælland, hvilket efterlod 32-årige Jonas Lössl på bænken.

Valget af Olafsson satte cheftræner Bo Henriksen efter kampen ord på.

- Jeg synes, han har vist sig rigtig, rigtig godt frem. Jeg synes, vi har de to bedste målmænd i Superligaen, og så skulle jeg vælge én, og det gik ud til Elias' fordel, siger Bo Henriksen.

Han sammenligner det med, at han satte Raphael Onyedika på bænken fra start.

- Det er jo et valg ligesom alle andre valg. Jeg ved også, at 'Rafa' ude ikke var så klogt. Han har været vigtig for os i rigtig, rigtig lang tid, specielt i vores defensive omstillinger og så videre. 

- Det er det samme. Jeg spiller jo med dem, jeg tror, der er bedst til den fodboldkamp, vi kommer til at spille, og i det her tilfælde havde jeg valgt Elias, og jeg havde valgt Jens-Lys og Evander i stedet for Rafa, siger Bo Henriksen.

Målmandskampen i FCM er tæt, men Olafsson er altså et mulehår foran i øjeblikket.

- Lige nu føler vi, at Elias er en lille smule bedre en Lössl, og det er jo en subjektiv vurdering. For os er det den følelse, der skal være rigtig i det valg, vi vælger, siger Bo Henriksen.

Hverken Elias Olafsson eller Jonas Lössl var tilgængelige til interviews til den skrevne presse efter kampen i Farum, der endte 2-2.


Af Martin Schmidt
Mandag 29. november