Luk

FCM-brasser sad ude: Ikke sjovt at misse CL

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - FC København
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
Bet25 2,19 3,55 3,05
Oddset 2,25 3,60 3,05
bet365 2,20 3,50 3,10

FC Midtjylland-angriberen Junior Brumado sad ude med en rygskade, da FCM spillede Champions League-gruppespil i efteråret, og det var hårdt ikke at kunne deltage i.

Brasilianske Junior Brumado blev i efteråret skadet i sin ryg, og FC Midtjylland-angriberen vendte først tilbage i aktion igen, da FCM mødte Brøndby mandag.

Skaden holdt blandt andet Brumado ude, da holdkammeraterne skulle spille med i Champions League-gruppespillet mod Liverpool, Atalanta og Ajax, og det var en hård pille at sluge, fortæller 21-årige Brumado.

- Det var hårdt. Jeg scorede to mål (inden skaden, red.) og følte, at jeg var ved at ramme et højt niveau, som jeg havde kæmpet for i lang tid. Så ramte skaden. Der skulle jeg være stærk, fordi det var ikke sjovt at misse chancen for at spille Champions League, siger Brumado til FCM's hjemmeside og uddyber:

– Det blev heller ikke nemmere af, at jeg ikke vidste, hvor lang tid jeg ikke kunne spille. Nu er jeg bare glad for at være tilbage, og jeg er klar til at hjælpe holdet på banen igen. Jeg drømmer selvfølgelig om at spille Champions League igen, men lige nu har vi fokus på ligaen og pokalturneringen.

Brumado vendte altså tilbage i aktion igen mandag, og nu håber han, at han kan få slået sit navn fast i FCM.

- Jeg håber på, at jeg for alvor kan slå igennem og vise, hvad jeg kan. Jeg kender mine styrker, men det er et kæmpe mål for mig at være god og score flere mål i Midtjylland, fordi jeg er glad for at være her. Jeg vil også gerne vise fansene, hvem jeg er.

Brumado kom til FCM i januar 2019 og har siden spillet 31 kampe og scoret to mål for klubben. Han har undervejs været udlejet til Silkeborg, hvor han scorede tre gange i 10 kampe.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 20. april
Mandag 19. april