LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-chef afslører: Onuachu-aftale er længere

| Superligaen Grundspil | 8 kommentarer
FCM-profiler joker efter sejr i Vendsyssel: 'Han er heldig at ramme mig!'
Se højdepunkterne: FC Midtjylland vinder i Vendsyssel uden at imponere
Så er det ud! Rilwan Hassan misbruger gigantisk FCM-chance - et minut senere bliver han udskiftet
Linjedommer får genstand i hovedet foran FCM-fans
'Det må ikke ske': Vendsyssel-debutant er ved at forære FCM endnu en scoring, men han slipper med skrækken
FCM-chef afslører: Onuachu-aftale er længere
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superliga Mesterskabsslutspil (29/04)
bet365 3,00 3,60 2,20
NordicBet 3,05 3,80 2,18
Oddset 3,00 3,65 2,25

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Paul Onuachus kontrakt med FC Midtjylland løber helt til sommeren 2021, afslører formand Rasmus Ankersen blandt andet i podcasten Sort Snak.

FC Midtjylland-podcasten Sort Snak har haft klubbens formand Rasmus Ankersen på besøg til en længere snak om blandt andet transfervinduet og klubbens indkøb og generelle ageren og strategien.

Snakken falder også på topscorer Paul Onuachu og det manglende januarsalg.

Ligesom sportschef Svend Graversen har fortalt bold.dk, slår Ankersen fast, at der ikke var tilstrækkeligt attraktive bud på Onuachu i januar.

- Hvis man gerne vil have ti millioner euro (75 millioner kroner, red.), skal man også turde sige nej til otte millioner euro (60 millioner kroner, red.), siger Ankersen blandt andet i Sort Snak uden direkte at bekræfte, at FCM afviste et bud på 60 millioner kroner i januar.

Ankersen afslører samtidigt, at Onuachu har kontrakt til sommeren 2021 - altså to år tilbage af sin kontrakt til sommer. Hidtil har eneste officielle udmelding været, at Onauchu i sommeren 2016 forlængede sin kontrakt med fire år.

- Jeg ved ikke, hvad den seneste pressemeddelelse siger, men han har to år tilbage til sommer, siger Ankersen i Sort Snak og gentager flere gange kendsgerningen, der har betydning for en eventuel salgspris på Onuachu til sommer. 

FCM-formanden forholder sig også til klubbens nye spillere - blandt andre den 19-årige brasilianske angriber Junior Brumado, der kan blive Onuachus afløser allerede fra næste sæson.

- Det er altid svært at sige præcist, hvad der kommer til at ske. Vi prøver at forberede os bedst muligt til, at Paul ikke er her, for han har været så stor en profil hos os.

- Det meste tyder på, at han skal videre til sommer, og så er det klart; vi må se, hvordan Junior udvikler sig. Det kan sagtens være et scenarie, at han er klar til at tage over til sommer sammen med Mayron George, siger Ankersen.

Ankersen slår samtidigt fast, at FCM regner med at udleje en-to spillere til de ligaer, hvor transfervinduet stadig er åbnet - hvilket passer godt med tipsbladet.dks historie om, at Babajide David er på vej til Rosenborg.
Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

SimonSH 13:10          
Dejligt
SpecialOne 15:18          
sort snak passer perfekt til fcm.
Hans1010 16:12          
- Det meste tyder på, at han skal videre til sommer, og så er det klart; vi må se, hvordan Junior udvikler sig. Det kan sagtens være et scenarie, at han er klar til at tage over til sommer sammen med Mayron George, siger Ankersen
Og tilføjer "aaahhhahahahhahhaha, det li´meget, fuldkommen li´meget hvis han ikke slår til, så køber vi bare noget nyt. Nyt nyt nyt, aaaahahahahhahaha"
Prolific Boot 17:38          
De fik da ikke tænkt sig om før de navngav klubbens podcast.....
MadsThomsen 18:00          
@Hans1010

Utroligt at du nogen steder kan skrive lange, uddybende, velformulerende indlæg hvor man virkelig sidder og tænker, at du har sat sig ind i det du taler om. Og så når det handler om FCM ryger du ned på det har småbørnsstadie. Det er egentlig en skam.
Neigaard 18:15          
Mads Thomsen

Sjovt jeg tænkte det samme om Hans 1010 faktisk fine indlæg han kommer med , men han har åbenbart rigtig ondt i røven når det gælder FCM , misundelse er en grim ting
Hoy10 20:11          
@Prolific Boot
Det er ikke klubbens, den er udelukkende styret af fans. Det har de gjort meget ud af :)
Tirsdag 23. april