Luk

FCM-chef: Tilpasser os nye niveauer hele tiden

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,40 4,50 7,00
Oddset 1,45 4,30 6,70

Brian Priske er optimistisk forud for onsdagens brag mod Ajax, og cheftræneren mener, at FC Midtjylland har været gode til at tilpasse sig nye niveauer hele tiden.

FC Midtjylland er fortsat uden point i Champions League, men det kan ulvene lave om på onsdag aften.

Her er Ajax modstanderen i den hollandske hovedstad, og efter det omvendte opgør i Herning, som FCM tabte 1-2 efter en tæt kamp, håber Brian Priske på, at spillerne går på banen med en stor tro på tingene.

- Forhåbentlig har vi fået en følelse af, at vi godt kan spille lige op med dem her både fysisk, teknisk og taktisk, men det kræver en stor præstation af os. 

- Det kræver en præstation, der er sat sammen over 90 minutter, hvor vi er tæt på dem, hårde i duellerne og er meget kompakte i forhold til vores afstand i holdet, uanset om vi presser højt eller forsvarer os, siger Brian Priske.

FC Midtjylland havde indtil denne sæson aldrig været i Champions League før, men trods det store skridt op, føler Brian Priske, at spillerne har tilpasset sig.

- Vi er godt rustet, og jeg føler, at vi tilpasser os nye niveauer hele tiden. De her spillere har været gode til at tilpasse sig det, der påkræves af dem. 

- Jeg har en forventning om, at når vi går ind på tæppet, så er det et Midtjylland-hold, der godt ved, hvad det her handler om, og det er fra start til slut, siger Priske.

Der er kampstart mellem Ajax og FCM klokken 21 onsdag aften.


Af Martin Schmidt
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar