Luk

FCM-chef trods nul CL-point: Gruppen er åben

| Champions League | 13 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,47 4,60 6,80
Oddset 1,42 4,60 8,00
bet365 1,44 4,33 7,00

Brian Priske har ikke opgivet håbet om at komme videre fra Champions League-gruppen, som FCM-træneren fortsat ser som åben.

FC Midtjylland har tabt klubbens første tre kampe i Champions League og ligger sidst i gruppen med en samlet målscore på 1-8.

Onsdag gæster ulvene Ajax, og selvom de første tre kampe ikke har resulteret i point, er FCM-træner Brian Priske på ingen måde klar til at smide håndklædet i ringen i forhold til også at spille europæisk fodbold efter jul.

- Nej, overhovedet ikke. Der er ikke noget, der er opgivet. Der er ni point at spille om, og puljen er stadig åben. Så længe der er håb og alt mulig andet, klør vi på, siger Priske på pressemødet forud for kampen og tilføjer:

- Det er en svær turnering, vi er med i, og det kræver det ypperste af alle mand. Jeg vil ikke sige, at jeg havde forventet det, men jeg er da ikke overrasket over, at det er svært for os at hente point.

- Men når det er sagt, så tror jeg på, at vi har kvaliteterne til at hente point hjem, og hvor mange det så bliver, må tiden vise. Jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til de resterende kampe, siger Brian Priske.

Inden onsdagens kampe har Liverpool ni point på en klar førsteplads, mens både Ajax og Atalanta har fire af slagsen.

De øverste to hold i gruppen fortsætter Champions League-eventyret, mens tredjepladsen får en billet til Europa League slutspillet efter nytår.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar