LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-chef: Vi er ikke kun gode på dødbolde

| Superligaen Grundspil | 7 kommentarer
FCM holder snor i FCK med sejr over rivaler - se alle 3 mål her
Indskiftet hollænder reducerer efter 11 minutter! Se scoringen her
KONTROVERSIEL FCM-SCORING! Er der offside her?
Optimistisk Steinlein: 'Vi vil udvikle verdens bedste fodboldspillere'
Guf for AaB-fans: Spalvis' lækre mål sikrede sejren i vild guldduel
FCM-chef: Vi er ikke kun gode på dødbolde
Foto: Getty Images
FC Midtjylland-træner Kenneth Andersen anser midtjydernes mange facetter som en enorm styrke efter ny sejr.

FC Midtjylland åbnede forårssæsonen med en sejr mandag aften, da midtjyderne vandt 1-0 på udebane over Vendsyssel.

Kampens enlige scoring blev sat ind af forsvarsspilleren Kian Hansen, der efter et hjørnespark af anfører Jakob Poulsen snød sin markering og stangede bolden ind.

Derfor blev en dødboldssituation atter udslagsgivende for midtjyderne, der ellers ikke leverede en overbevisende præstation.

Det dødbringende våben glæder naturligvis cheftræner Kenneth Andersen, der dog pointerer, at hans mandskab også mestrer andet end dødbolde.

- Vi er ikke kun gode på dødbolde. Vi er også gode i åbent spil og kører fremragende omstillinger, så det er jo et luksusproblem.

- Jo flere ting, som du kan spille på som træner, jo bedre bliver arbejdsbetingelserne også, så det er jeg rigtig tilfreds med, siger cheftræneren.

Anfører og assistmager Jakob Poulsen var tilfreds med endnu en dødboldscoring. Den reddede midtjyderne på en mindre prangende dag.

- Dødbolde er selvfølgelig et væsentligt og vigtigt våben. Vi spillede ikke en god kamp, så havde vi ikke scoret på hjørnesparket, så var kampen endt 0-0, siger Jakob Poulsen

Vendsyssel-cheftræner Jens Berthel Askou havde dødbolde som et tema inden kampen, og cheftræneren var tydeligt irriteret over at indkassere mål på et hjørnespark.

Han anerkender dog også midtjydernes kvaliteter på dødbolde.

- Det er et tema for alle hold, når man møder FC Midtjylland. De er pissegode på dødbolde og det er ikke overraskende, at de scorede på det.

- Men det er selvfølgelig irriterende, for vi sad ikke tæt nok på i situationen, siger Askou.

Da Vendsyssel og FC Midtjylland spillede mod hinanden i efterårssæsonen, scorede midtjyderne også på en dødbold, men det var altså ikke advarsel nok for vendelboerne.

/ritzau/

Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

7 kommentarer

Augenthaler taler for sig selv 22:44          
Enten har FCM glemt at fortælle Jakob Poulsen, at det officielle mantra er, at FCM er SÅ meget mere end dødboldsspecialister, eller også har han bare for megen integritet til at vrøvle med på den melodi. Tror faktisk, at det er det sidste, der er tilfældet, for Poulsen virker som en mand med sine meningers mod.
tofod 08:12          
Præcis, når man vinder 1-0 på et dødboldsmål og generelt vinder mange point på dødbolde, så kan man lige så godt bare stå ved det. For 10 år siden var det FCK der var dødboldspecialister, og hentede vigtige point på det. Det er jo bare et redskab som de har formået at udnytte godt, som kan hjælpe dem i tunge kampe. Så jeg forstår ikke helt behovet for at tale det ned fra deres side.
Bobby Wrenøe 08:39          
Evnen til at score på dødbolde er stærkt undervurderet/overhadet !!

Det mangler jo fatalt på landsholdet f.eks. Der ser man jo tit en kamp, hvor vi presser modstanderen baglæns og de står pakket som bare sa....

90 minutter med bolden på modstanderens sidste tredjedel og ikke en målchance -> 0-0

Her vil evnen være stærkt kærkommen.

Meeeen lidt kedeligt for et tophold i suppen ikke at magter meget andet.
Peter Pan. 08:41          
Stoke City var også gode på dødbolde - nu ligger de i den tunge ende af championship - det er en dødsejler.
Timjan 08:50          
FCK skal være glad for Robert Skov som er rigtig god til dødbolde og det lukrerer de på, eller det gælder måske ikke for FCK , FCM skal nok komme til andet end dødbolde, igår var Wiekheim og Mabil skadede og det var vist tydeligt at se , men for at blive mester SKAL alle kampe vindes med eller uden dødbolde.
Toon Toon! 09:30          
Er der ikke nogen, som kan fremtrylle noget statistik over hvor mange mål hhv. FCM og FCK scorer på dødbolde?
Neigaard 15:55          
Toon Toon

Sjovt nok er der ikke nogen der kommer med statistik på dødbolde, men det er nok fordi FCM og FCK ligger meget tæt, og sikkert også her nummer 1 og 2 i ligaen
Søndag 21. april
Lørdag 20. april