Luk

FCM dummede sig mod OB: Det er utilgiveligt

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - OB 1-2
Superligaen Grundspil
15' 0-1 Bashkim Kadrii
59' 1-1 Pione Sisto
90' 1-2 Jørgen Skjelvik

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko var ikke tilfreds med, at de dummede sig i overtiden og gav OB en dødbold, som gæsterne scorede på, og det var helt utilgiveligt.

FCM smed fredag aften et point på gulvet, da Jørgen Skjelvik i dommerens overtid scorede på et direkte hjørnespark og sikrede OB en 2-1-sejr i 3F Superligaen.

Bo Henriksens tropper havde det svært i første halvleg, hvor de ikke fik skabt det, som de ville, men efter pausen formåede FCM at komme tilbage i opgøret, men en dum fejl i overtiden ødelagde det for hjemmeholdet.

Det fortæller FCM's Erik Sviatchenko til TV3 Sport efter nederlaget.

 - Jeg synes, at vi gør det fint i anden halvleg og kæmper os til et reducerende mål, men vores clearingsspil og andenbolde bliver for dårlige. Vi gør alt, hvad vi kan, for at score målet, og til slut dummer vi os så. 

- Vi spiller ikke fantastisk prangende, men vi kommer fremad og er aggressive. I anden halvleg kommer vi jo tilbage i kampen og har det egentligt, som vi gerne vil have det. 

- Vi skal egentligt bare have det forløsende 2-1-mål, men det får vi ikke, og så får de så en dødbold, som er utilgiveligt, udtaler Erik Sviatchenko.

Dermed fik Bo Henriksen ikke den bedste debut som FCM-cheftræner, og dermed jagter han sin første sejr den 20. juli, når midtjyderne tørner sammen med Celtic i kvalifikationen til Champions League.


Af Raymund Nelausen
Mandag 26. juli