Luk

FCM-ejede Hamid leverede fantomkamp for DC

| Major League Soccer | 4 kommentarer

Infoboks

Toronto FC - DC United 0-0
Major League Soccer samlet tabel

Bill Hamid stod natten til torsdag en fantomkamp, da DC United spillede 0-0 mod Toronto i MLS.

Efter et kort vist i FC Midtjylland blev keeperen Bill Hamid sidste sommer udlejet til ex-klubben DC United, og her har han i denne sæson imponeret stort.

Natten til torsdag dansk tid spillede Hamid en fantomkamp, da et afbudsramt DC United-hold klarede 0-0 mod Toronto.

Hamid præsterede hele 12 redninger i kampen, og Toronto satte en mindre flatterende MLS-rekord ved at afslutte 35 gange uden at få scoret.

28-årige Hamid blev ikke overraskende kåret som kampens spiller, og han fører nu også an på ligaens clean sheet-rangliste med syv rene bure i 13 kampe.


Af Mikael Blond

4 kommentarer

SergejImmobile 12:07          
Han er klar til at tage over for Hansen uden tvivl.
Defensive Tunger 13:31          
jeg har stadig min tvivl :)
Han lignede jo ikke en målmand?
JolleJonas 14:04          
https://www.youtube.com/watch?v=oecAgD4hvpE
Se højdepunkterne, det kan godt være det er 12 redninger. Men der er vel kun en af dem som man ikke burde forvente af en målmand i serie 5
rasmus.petersen31 22:01          
Tak for linket - og jeg er helt enig i din kommentar. Der er måske en enkelt "god" redning, resten er jo skud lige på eller bolde, der triller ind på ham. Det er en joke at kalde dét for en outstanding præstation - med mindre han har gjort noget fantastisk på hjørnespark og deltaget i spillet med forsvaret og sådanne ting.
Jeg sad og læste kommentarerne til youtube-videoen, hvor han bliver kaldt "beast" og alt muligt crap - fik det nærmest dårligt af at læse, at det skulle have været en fantastisk aften, han havde leveret, så jeg magtede simpelthen ikke at læse dem færdig.
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober