Luk

FCM-ejet nigerianer gav Rosenborg sen sejr

| Eliteserien | 0 kommentarer

Infoboks

Brann - Rosenborg 0-1
Eliteserien
88' 0-1 Babajide David

Rosenborg fulgte op på sidste weekends 3-2-sejr, da danskerklubben søndag aften slog Brann med 1-0 i Eliteserien efter en sen scoring af FCM-ejede Babajide David Akintola.

Mike Jensen og co. skulle søndag aften forsøge at redde yderligere tre point til sig i kampen for at distancere bunden i den bedste norske række, da holdet på udebane mødte Brann.

Sidste sæson havde mødet mellem de to klubber været et topbrag, men denne søndag i maj måtte Rosenborg i stedet håbe på tre point for at rykke op i tabellen, hvor det bliver lidt sjovere.

Brann havde dog vundet de forudgående tre kampe og indtog femtepladsen i tabellen før kampen, så nogen walkover skulle danskerklubben ikke forvente.

Nicklas Bendtner var endnu en gang ude i kulden, mens anfører Mike Jensen vanen tro startede på midtbanen for de norske mestre.

Første halvleg var primært præget af hjemmeholdet, der skabte flest chancer og sad mest på boldbesiddelsen, mens Rosenborg havde svært ved at tilspille sig betydelige scoringschancer.

I anden halvleg kom Rosenborg bedre med i opgøret og bød Brann op til dans.

Gæsterne blev mere farlige omkring feltet, og det gav endelig pote, da FC Midtjylland-lejesvenden Babajide David Akintola bragte Rosenborg på sejrskurs i det 88. minut.

Det lykkedes aldrig hjemmeholdet at svare igen, og derfor kunne Rosenborg-spillerne glæde sig over klubbens anden sejr i træk.

De tre point sender Rosenborg op på 11. pladsen i Eliteserien.


Af Daniel Laursen
Søndag 9. august
Lørdag 8. august