Luk

FCM fik hævn og satte FCN på plads i triumf

| 3F Superliga | 45 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland 3-0
Superligaen Mesterskabsspil
22' 1-0 Alexander Scholz
24' 2-0 Pione Sisto
77' 3-0 Frank Onyeka

FC Midtjylland var altdominerende mod FC Nordsjælland, da de søndag satte dem godt og grundigt på plads med en sikker 3-0-sejr i 3F Superligaen.

FC Midtjylland fik søndag aften besøg af FC Nordsjælland på MCH Arena, hvor hjemmeholdet jagtede hævn og tre point efter sidste rundes nederlag i Farum.

FCM kunne med en sejr skabe et hul på fire point ned til Brøndby på andenpladsen, da sjællænderne tabte med 2-4 til Randers, og hjemmeholdet gav den i den grad gas fra kampens start.

Brian Priskes tropper var nemlig totalt dominerede i første halvleg, hvor de i startfasen kørte FCN ud af banen. Her kunne FCM havde været foran med hele 3-0 inden for få minutter, da de havde et hav af store muligheder.

Sory Kaba sendte blandt andet et hovedstød på stolpen, hvor Pione Sisto og Erik Sviatchenko efterfølgende begge havde muligheden for at bringe midtjyderne foran, men FCN formåede at stå imod, men det var nok mere held end forstand.

FC Midtjylland fik dog endelig hul på bylden, da de efter 21 minutter fik tilkendt sig et straffespark, hvor Alexander Scholz var sikkerheden selv fra pletten og gjorde det til 1-0.

Men så gik det rigtig stærkt på MCH Arena, hvor Sisto markerede sig med en flot detalje. 

Tre minutter efter Scholz’ scoring, blev Sisto nemlig spillet fri af Anders Dreyer, hvor den tidligere Celta Vigo-spiller elegant chippede den over Peter Vindahl i Nordsjælland-målet.

En fremragende detalje af Sisto i et opgør, hvor FC Nordsjælland nærmest var ikkeeksisterende. De lavede nemlig et hav af fejl, hvor de på ingen måde formåede at ramme hinanden, og derfor kunne det have endt rigtig grimt i første halvleg.

Kæmpe Kaba-afbrænder

Efter den totale dominans i første halvleg kom der mere ro på opgøret efter pausen. FC Nordsjælland havde nu mere held med deres opspil, men de kunne ikke blive den store trussel nede hos Jonas Lössl.

Og derfor var det fortsat hjemmeholdet, som var farligst. De havde dog ikke taget skarpheden med ud til anden halvleg, og det var i den grad tydeligt efter 67 minutter, da Kaba stod bag en kæmpe afbrænder.

I den situation sendte Dreyer et frispark på overliggeren, hvor riposten endte foran mål, da den dumpede ned foran Kaba. 

Her skulle angriberen blot prikke bolden i mål, men på en eller anden måde sendte han den over mål til stor forundring hos hele FCM-mandskabet. Den store afbrænder fik dog ikke den store betydning, da hjemmeholdet kort tid efter lukkede og slukkede opgøret. 

Her brugte FCM gæsternes defensiv som kegler, hvor Frank Onyeka efterfølgende nemt kunne gøre det til 3-0.

I slutfasen havde FCM godt styr på sagerne, hvor de holdt gæsterne fra Nordsjælland fra de store muligheder, og derfor endte opgøret med en sikker 3-0-sejr til midtjyderne.

FC Midtjylland har nu fået et hul på fire point ned til Brøndby på andenpladsen, inden de to mandsaber tørner sammen i næste runde i 3F Superligaen.


Af Raymund Nelausen

45 kommentarer

Nordland1337 19:53          
Ganske fortjent sejr til FCM i dag. Hatten af for det niveau de ligger for dagen.

Jeg kan ikke se det store lys i ham Kaba stadigvæk men forsvaret, midtbanen + dreyer og sisto er uhyggeligt på en god dag.
MagnumSum 19:53          
Stilhed fra Øen. I fik jer moment of shine i sidste uge! FC Mestrene!
Carsten69Dig 19:53          
Desværre får vi frataget vores guld fordi vi ikke larmer så meget som de andre. Øv!
59HF 19:54          
Pisse træls for Tobias Hansen fra radiosporten som er stor Brøndby fan
LifeOfPi 19:55          
Tja... lige så gode som u13 kan være lige så dårlige er de også desværre.. Fuldstændig dominans af FCM som kunne have vundet 10-0.
ClassOnGrass 19:56          
Stort tillykke med mesterskabet! Fortjent set over sæsonen. Gummiben IF har ikke en spiller der kunne gå i FCM´ startopstilling.
Søpindsvinet 19:58          
God sejr, dejligt at se at der var tænding fra start. Tak.
Ville ønske vi kunne lave livstidsaftale med Frank the Tank, han er så vigtig. Må også rose DKs bedste venstre back, Paulinho er bare så sikker og stabil.
Dejligt med Pione i spilhumør, så kan jeg godt leve med at han ind imellem varmer bolden lidt for meget.
Svært for Farum når de skal spille på rigtigt græs, i stedet for det lorte plastik.
Onsdag 12. maj