Luk

FCM gav 10 mio. kr: Fagerberg forstår det ikke

| 3F Superliga | 28 kommentarer
FCM gav 10 mio. kr: Fagerberg forstår det ikke
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,40 3,30 2,87
NordicBet 2,45 3,15 2,95
Oddset 2,35 3,35 3,05

Ken Fagerberg har svært ved at forstå meningen i, at FC Midtjylland i sin tid gav ti millioner kroner for ham.

Ken Fagerberg skiftede i 2008 fra Örgryte til FC Midtjylland, som dengang gav ti millioner kroner for angriberen, som af FCM-træner Erik Rasmussen blev udråbt som den næste Ronaldinho.

Så godt gik det ikke, og Ken Fagerberg har den dag i dag svært ved at se fornuften i at bruge ti millioner kroner på den 18-årige Fagerberg, der havde scoret 12 mål i den næstbedste svenske række.

- Jeg ved ikke. Det lugter lidt. Det var inden finanskrisen, og der var mange overgangssummer, som var lidt ekstreme. Jeg scorede 12 mål i Superettan som 18-årig, men det er godt nok mange penge for det, siger Ken Fagerbeg til fotbollskanalen.se.

- Hvis det havde været tolv mål i Allsvenskan, havde jeg kunnet forstå det. Men det var Superettan, og jeg scorede 12 mål som 18-årig. Jeg synes ikke, det er så fandens godt. Det er godt, men jeg ved ikke, om det er ti millioner-godt, siger Ken Fagerberg.

Han fortæller selv, at han måske ikke var god nok til FC Midtjylland, da han kom til som 18-årig.

Han nåede 45 kampe for klubben og scorede seks gange. Nu spiller han på Færøerne, hvor han efter seks optrædener i denne sæson endnu ikke har scoret.

I Danmark nåede han at repræsentere FC Midtjylland, Viborg FF, AC Horsens og Vendsyssel FF.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 20. september