LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

FCM holder snor i BIF med sejr i Farum

| Superligaen | 40 kommentarer
FCM holder snor i BIF med sejr i Farum
FC Midtjylland vandt i en svær udekamp med 2-1 mod FC Nordsjælland, og holder sig til i toppen af Superligaen. Jakob Poulsen scorede et flot frisparksmål, mens FCNs Victor Nelsson scorede og fik rødt.

Efter derby-sejren til Brøndby tidligere på dagen, var presset nu lagt over på FC Midtjylland, der stod foran en svær opgave på Right to Dream Park mod FC Nordsjælland.

Kasper Hjulmand havde givet genvalg til Tobias Mikkelsen på venstrekanten for FC Nordsjælland, mens FC Midtjylland prøvede sig ad med en østeuropæisk konstellation med Artem Dovbyk og Bozhidar Kraev i forreste geled.

Der skulle gå godt 40 minutter, før der blev scoret i opgøret. Ventetiden var dog det hele værd, da FCM-anfører, Jakob Poulsen, på flot maner curlede et frispark over muren i og i kassen til 1-0.

Kort efter pausen var FCM på spil igen. Erik Sviatchenko headede et hjørnespark på tværs af feltet, og bulgarske Kraev kunne fra tæt afstand skovle bolden i kassen til en 2-0-føring.

Den sikre føring skulle dog ikke holde længe, da FCN reducerede godt fem minutter efter.

I modsatte ende lagde FCN-anfører, Mathias Jensen, et hjørnespark ind i låget på Victor Nelsson, som kunne bringe spænding tilbage i opgøret med en hovedstødsscoring.

Nelsson var ikke færdig med at være i centrum. Med 20 minutter igen fik han sit andet gule kort, da han standsede Mikkel Duelund på ulovlig vis.

Med en mand i undertal havde nordsjællanderne svært ved at lægge presset, og dermed kan FCM holde trit med Brøndby i toppen af Superligaen.

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Magnus Jensing Hune

40 kommentarer

xjooosx 19:55          
FCM holder snor? Det er Brøndby imod de 13 andre klubber i superligaen. #AlleHaderOs
Midtjylland<3 19:56          
For fanden Skov, din skyld vi ikke er 3 point foran :(
billebums 19:56          
Velfortjent sejr der aldrig var i fare.
Det er på trods af en svækket start 11. Fornuftige udskiftninger, selvom det ikke gjorde kampen mere underholdende.
Scharw 19:57          
Stærkt at blive ved, selv med 5-6 mand af de bedste ude. Hvilket brag der er lagt op til torsdag. Det største pres hviler dog på midtjylland, givet målforskellen og hjemmebanen. Omvendt har Brøndby dobbeltopgør mod FCM efterfølgende.. Så spændende!
supthomas 20:04          
Vild statistik for FCM: 3 sejre i 3 kampe hvor de i 3 kampe har været det næstbedste hold på banen.

Stor respekt for at de kan blive ved med at vinde på trods af ovenstående..
Danand123 20:04          
Det er helt vildt med antallet af point. For tre år siden stod vi på mch med 67 point efter 29 kampe og fejrede mesterskabet med 12 point forspring til FCK . Nu har vi og BIF med samme kampantal 69 point.
Fodboldguruen 20:05          
Ved snart ikke hvad der er mest imponerende; Brøndbys flotte og aggressive spil, som har givet dem alle de point, de har naturligvis har fortjent, eller Midtjylland, som bare bliver ved med at vinde på trods af et kæmpe januarudsalg og et fravær af Onuachu hele foråret.
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar