Luk

FCM-keeper: Vi skal have kredit for pointet

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Atalanta - FC Midtjylland 1-1
Champions League gruppe D
13' 0-1 Alexander Scholz
79' 1-1 Cristian Romero

FC Midtjylland-målmand Jesper Hansen var stolt efter 1-1-resultatet mod Atalanta, og han mener, at det aftvinger kredit at få det point. 

Tirsdag aften lykkedes det for FC Midtjylland. Efter fire nederlag i Champions League kom de danske mestre på tavlen, da de spillede 1-1 med Atalanta. 

Midtjyderne var tilmed foran i kampen, og præstationen vækker stolthed og glæde hos FC Midtjylland-målmanden Jesper Hansen.

- Det var dejligt. Jeg er meget glad for et point efter en hård fight og en god præstation med fysik, dueller og energi. Vi kom med en ny opstilling og nye spillere fra start. 

- Så jeg er utrolig stolt over at tage et point med Midtjylland, og det var tæt på, vi kunne tage sejren og krige den hjem, men vi holdt stand til sidst, så det var rart at høre slutfløjtet, siger Jesper Hansen til TV3+. 

Det ene point betyder også noget i det europæiske regnskab for Danmark, og det fyldte også hos FCM-keeperen. 

- Det har vi arbejdet på at få i gennem de første kampe. Vi har hele tiden sagt, at vi skulle lære af de første nederlag, vi har haft. Jeg synes, vi fortjente det her point, selvom de havde chancer til at score et mål mere. 

- Jeg synes, vi skal have stor kredit for at kæmpe alt, hvad vi kunne. Både for os selv, men også for point til Danmark. Så det er rart, at vi kan give lidt til den pointstilling. 

FC Midtjylland møder Liverpool på hjemmebane i næste uge. 


Af Andreas Roesen
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar