Luk

FCM-keeper vil forbedre sløj CL-statistik

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (05/12)
Bet25 4,70 4,10 1,71
Oddset 4,90 4,10 1,67
bet365 4,75 4,00 1,65

Jesper Hansen håber på, at hans mindre gode Champions League-statistik kan forbedres en smule, når modstanderen tirsdag hedder Liverpool. 

Jesper Hansen spiller i denne sæson Champions League for anden gang. 

Tilbage i 2012 vogtede han målet for FC Nordsjælland i Champions League, der indkasserede 22 mål i de seks gruppekampe, hvor det blev til et enkelt point. 

I onsdag debuterede FC Midtjylland i turneringen med et 0-4-nederlag, så den rutinerede målmand håber, at han snart kan få brudt lidt af den negative stime, som han er inde i, i Europas største klubturnering. 

Hidtil har han fået sit eneste point i turnering mod yndlingsholdet Juventus.

- Jeg er god gammel Juventus-fan fra sidste gang, jeg var i Champions League, hvor jeg fik det eneste point mod dem og ikke lukkede mere end tre mål ind mod dem. 

- Jeg har ikke en særligt god rekord på Champions League-kampene, og den blev ikke bedre mod Atalanta, desværre. Så jeg håber ikke, der bliver scoret lige så mange mål imod os mod Liverpool, siger FC Midtjylland-målmanden.

Mødet med Anfield og Liverpool bliver uanset hvad en til scrapbogen for Jesper Hansen og co. 

- Det bliver uanset hvad – også for mit eget vedkommende – en stor kamp for os. Afslutningen på Brøndby-kampen gør det også lidt federe at tage derover. Så blev det kun den første time, der ikke var godkendt i stedet for alle 90 minutter. Så er der også lidt at arbejde med. 

Har lært af Atalanta-kampen

Selvom Jesper Hansen før har optrådt i den fineste europæiske klubturnering, så var det nyt for mange af holdkammeraterne.

Derfor fik midtjyderne også en brugbar lektie med fra Atalanta-kampen, som de forhåbentligt kan drage fordel af på Anfield. 

- Jeg synes, vi fik lov at mærke, at vi ikke kan slække på noget som helst. Hvis vi slækker bare en smule på en berøring eller markering, så udnytter modstanderen det bare på det her niveau. De drejer af og har bare bedre og mere præcise afleveringer. Der kunne vi mærke, at vi hang efter på et svært underlag, hvor regnen silede ned. Det var, som det var. 

- Det går bare hurtigere, og der er mere kvalitet, så vi skal være hurtigere i tanke og handling, og så skal kvaliteten følge med. Spiller vi som den første time mod Brøndby, så får vi ikke mange chancer. Vi skal stige i kvalitet, og så skal tanke og handling gå stærkere, siger Jesper Hansen.

Den 35-årige målmand måtte lade sig udskifte med lyskeproblemer mod Brøndby i lørdags, men han er rejst med til Liverpool. 


Af Andreas Roesen
Fredag 4. december
Torsdag 3. december