Luk

FCM klaskede Horsens med 5-1

| Superligaen | 28 kommentarer
FCM klaskede Horsens med 5-1
Foto: Getty Images

FC Midtjylland satte fart på efter pausen og slog AC Horsens med hele 5-1. Paul Onuachu scorede to, mens Jonas Borring, Rilwan Hassan og Filip Novak scorede et enkelt mål hver.

Søndag skulle FC Midtjylland forsøge at revanchere seneste spillerundes nederlag til FC København, da de var på besøg hos AC Horsens. 

Horsens lå på syvendepladsen før kampen, hvilket betød, at resultatet formentlig ville få relativt stor betydning for de to holds chancer for at komme med i top seks. Senest de to hold mødtes vandt FCM 5-2, og det skulle blive endnu en målrig affære.

FC Midtjylland kom bedste fra start og tog føringen efter tyve minutters spil. Jakob Poulsen lagde bolden ind til Paul Onuachu, der sparkede bolden i nettet til 1-0.

Horsens svarede dog hurtigt igen og udlignede blot tre minutter senere. André Bjerregaard fandt Mikkel Jespersen, der satte bolden flot i nettet til 1-1.

Horsens kunne have kommet foran, da de havde et forsøg på stolpen og muligvis også blev snydt for et straffespark med omkring ti minutter til pausen. Skæbnen var dog hård ved Horsens, der kom bagud før pausefløjtet.

FCM's 2-1-mål kom efter et sammenstød mellem en Horsens-forsvarer og keeper Nicklas Dannevang. De to fik ikke snakket sammen, og det kunne Jonas Borring så udnytte til at gøre det til 2-1.

Efter pausen gik det helt galt for Horsens. FC Midtjylland var overlegne og kom på 3-1 efter omkring en times spil. Jonas Borring slog bolden ind til Rilwan Hassan, der sørgede for midtjydernes tredje mål.

Hvis kampen ikke allerede var afgjort der, så blev den det i hvert fald tre minutter senere. Rafael van der Vaarts hjørnespark blev sat i nettet af Filip Novak, og så stod der 4-1. 

Det skulle blive endnu værre for Horsens og endnu bedre for FC Midtjylland. Med ti minutter igen kunne Onuachu endnu engang juble, da han headede Hassans indlæg ind til 5-1.

Det blev også kampens resultat, og FCM tog de tre point med en stensikker 5-1-sejr.

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles

28 kommentarer

Kings&Kaliber 15:54          
Klask! Lækkert! ;)
Benzo 15:55          
Det var nu sjovt på Casa Arena Bo H. tak for gæstfriheden..
Som sædvanligt bedre i anden halvleg end første, tænk hvis Thorup kunne få holdet til at spille op til niveau i hele 2 halvlege i træk, hvad kunne det ikke blive til.
bruger 145666 15:58          
Fede mål i den kamp - nu må FCK og Brøndby gerne tabe deres kampe
MadsThomsen 16:00          
Rigtig stærk anden halveg, og lækkert efter sidste weekends dårlige oplevelse. Onuachu (eller Onuache som han åbenbart hed idag), var for en gangs skyld skarp foran mål, lækkert se. Vi er lige nu faktisk det mest scorende hold, og alligevel sidder jeg tilbage med følelsen af, at vi mangler en rigtig top angriber. Synes egentlig holdet spiller bedre og bedre, bliver vigtigt at få Tim Sparv tilbage i foråret.

Tror ikke altid Bo Henriksens skabede opførsel overfor dommere er en fordel for hans hold.. Men man må sige han er passioneret..
Mastade 16:06          
Hovmod står for fald kære Bo ;-)
Neigaard 16:13          
Endnu en gang en god kamp af Hassan,og endelig kom Paul O igang med at score mål, lidt billig baggrund , men 3 gode point.
AC Røde 16:21          
Hva´så Bo - glemte dit hold at gøre det, de er så gode til ?
Onsdag 17. juli