Luk

FCM-kritik af dommeren: En arrogant linje

| Champions League | 26 kommentarer

Infoboks

Celtic - FC Midtjylland 1-1
Champions League Kvalifikation
39' 1-0 Liel Abada
44' 1-0 Nir Bitton
56' 1-0 Anders Dreyer
66' 1-1 Evander Ferreira

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko var ikke tilfreds med tirsdagens dommer i opgøret mod Celtic, da dommeren lagde en arrogant linje og var aggressiv, fortæller den danske stopper.

Celtic og FC Midtjylland delte i porten, da de tirsdag aften spillede 1-1 i kvalifikationen til Champions League.

Her var en af kampens helt store hovedpersoner dommeren, Sandro Schärer, da han valgte at sende Celtics Nir Bitton og FCM's Anders Dreyer tidligt i bad med et rødt kort.

I den danske lejr havde de svært ved at se, hvorfor Dreyer fik sit andet gule kort, men helt generelt var dommerens præstation ikke prangende, da han i stedet var arrogant.

Det fortæller Erik Sviatchenko på pressemødet efter kampen.

- Jeg synes umiddelbart, at det gik stærkt. Jeg har lidt svært ved at se, hvad der sker. Jeg ved ikke, om han giver Dreyer et kort for noget film. Jeg synes ikke, at der er noget andet, som det kan gives for.

- Og deres er jo fordi, at han puffer til vores spiller. Jeg synes generelt, at han (dommeren, red.) var lidt aggressiv og havde en lidt arrogant linje. Han sagde, at det var Champions League-niveau, men det kunne jeg ikke mærke. 

- Det ændrer kampens karakter

Cheftræner Bo Henriksen havde på daværende tidspunkt ikke haft mulighed for at se hændelsen med Dreyers andet gule kort igennem, men han er ærgerlig over, at det skete, da det ændrede kampens forløb.

- Jeg har ikke set dem igen. Jeg kan bare se, at han får det første (gule kort, red.) efter episoden. Jeg kan ikke se, om der er straffe, da jeg står i en forkert vinkel. Så er der lidt ballade den vej rundt, hvor den anden heldigvis også får et gult kort og et rødt bagefter.

- Det andet (gule kort, red.) har jeg ikke set nok til at kunne fortælle, om han forsøger at snyde dommeren, og at det derfor er korrekt dømt.

- Det ændrer selvfølgelig kampens karakter. Det kunne selvfølgelig have været, at vi havde vundet, men vi kunne også have tabt. Det ved man jo aldrig, udtaler Bo Henriksen på pressemødet.

Den nye cheftræner var ellers godt tilfreds med sit mandskab, der især i slutfasen imponerede ham i defensiven, og det kan I læse mere om her. 


Af Raymund Nelausen

26 kommentarer

Martinovic 09:19          
Dommeren var nu god. Begge gule/røde kort var på sin plads.
JEGerUenig 09:22          
At han er arrogant handler nok mest om den måde han har snakkede til og med spillerne på, som vi se´er jo aldrig kan Hverken bekræfte eller benægte os i...

Men jo hvis en dommer udtaler sig arrogant i stedet for beroliggøre spillerne så kommer der ofte hurtigt nye frispark ovenpå allerede begået frispark.
Martinovic 09:24          
Ja, det må spillerne bedst vide. Han virkede dog konsekvent og tøvede ikke med sine kendelser.
GrowUp 09:26          
Jeg har ikke set kampen, kun højdepunkter.

Men, det røde kort til celtic er måske også i overkanten, der bliver filmet både ved fald og ved prik i hovedet. Dog er det utrolig dumt gjort.

Det røde kort til FCM for film er også hård efter min mening, dog er der forsøg på film, dog utrolig dårlig forsøg.

Jeg er dog ufattelig træt af at se spillere filme, og forsøge at påvirke den vej, om det er Anders Dreyer eller Victor Fischer.

Anyway, godt udgangspunkt, og håber inderligt FCM kan hive en sejr ud af returopgøret. Det kunne være fedt med FCM , BIF, Randers og FCK i Europa.
14-2029 09:28          
Ja, kan man ikke vinde, kan man jo altid brokke sig over dommeren, og det ved vi fcm er særdeles kompetente til.
Maradona-Messi 09:28          
Jeg synes, at dommeren lagde en fin og tydelig linje. Om han var arrogant, kan vi som tv-seere jo ikke vurdere, men det er da snarere arrogant af Dreyer at tro, at han kan filme og så slippe for straf.
billebums 09:32          
@14-2029
Det er alle klubber sgu, det er ikke noget unikt.
Mandag 26. juli